Rodaji patlattik diyosun yani abi
1001 km' yi görür görmez.:rm:
Yukarıda da belirttiğim üzere 19 km/sa. altı ortalama hız içeren veriler şehir içi tüketim verilerdir. Çoğu zaman forumda sehir içi olarak lanse edilen 30-40 km/saat içeren veriler olsa olsa karma tüketim verisi olur. Heke heke 50-60 km/saat ortalama hızlı veriler ise şehirler arası tüketim değeri olur.
5.Veya 6.Vitese sallayıp 60,70 le gidiliyor , sonra şehir içi verisi diye paylaşılıyor
Sürüş şartlarını yazdım ben zaten. Fotoğraflarını paylaştığım gün 70-80' de sabit gitmeye çalıştım hep. Zaten ortalama sürat 57km/s olmuş. Ertesi gün dur-kalk ve bekleme yaparak gittim bolca. 1 numaralı ortalama 5,5; 2 numaralı ortalama ise 6,1 idi kontağı kapatirken. Artık adına şehiriçi mi dersiniz, şehirdışı mı bilemem.
Ha şunu da diyeyim; 2 numaralı ortalama 4,9 yazarken biraz gazlamaya kalktığınızda hemen 5,2' yi görüyorsunuz. Dizel gibi sabit kalma veya 0,1 artma olmuyor maalesef.
İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da yavaşlaması gerekiyorsa, \'Hak, kural\' falan demeden, ilk davranan, canının ve malının kaderini başkasının inisiyatifine bırakmayandır!