Yok Uğur abi sana demedim zaten . Öyle çok paylaşımlar var.
Çevreyolunda , Temde sallıyor 5.,6. vitese 60 la gidiyor al sana şehir içi
...Uğur Abi beni alıntılamışsın, ama sana dediğim birşey yok. Sen bunu şehir içi gibi lanse etmiyorsun zaten...
Yani nihayetinde Boğaz Köprüsü' nü geçtim.:rm: Çok fena bir şehiriçi trafiği olur köprüde ama sabah 06:15' te geçince frene bile basmadım.
Şaka bir yana sürüş şartlarını tekrar hatırlatmak istedim. Zaten yazdıklarımda şehiriçi veya şehirdışı gibi bir şey yazmadım.
Aslında o 19km/s kriteri tamamen açık ancak ışık, dönüş, ...vb. nedenlerle durulan veya durmaya yakın hale gelen trafik için geçerli bence. 100 metre yolu otuz kere dur-kalkla geçtiğinizde ne oluyor önemli olan o. Erken bir saatte Mecidiyeköy' den geçip 4,7 tutturursam şehiriçi değeri elde etmiş olacağına inanmam mümkün değil.
Kaldı ki sabit hızda 4,9 ortalama yakaladığım Jetta ile tadilatta olan FSM Köprüsü' nden geçerken 24,9lt/100km bile gördüm.
Aslına bakarsanız burada belirttiğimiz ortalamayı hangi şartlardaki trafikte elde ettiğimizi mutlaka eklemeliyiz ki kafalarda daha net düşünceler oluşabilsin.
İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da yavaşlaması gerekiyorsa, \'Hak, kural\' falan demeden, ilk davranan, canının ve malının kaderini başkasının inisiyatifine bırakmayandır!