škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Günlük yakıt değerleriniz..

gokcen59 · 4900 · 2331858

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mustisahin

• T U R B O T
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı turker

• TDI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.ilkerturker.com
Yaw ne tank gibi variantlar var burda. Insan kiskaniyor. C serisine sw cok yakisiyor bir de.
Ha vectra sw bile bi baska guzel :) 320d amaninnnbowww..

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: turker;525832
Bana da oyle geliyor hocam zaten test guzergahi samsun ankara yolu yani s.arasi yol.
Turker hayırdır octi ile diğer aracı aynı anda mı kullandın,octi mi alacaksın yoksa?:D
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ

Çevrimdışı turker

• TDI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: fenomen;525951
Turker hayırdır octi ile diğer aracı aynı anda mı kullandın,octi mi alacaksın yoksa?:D

Yok hocam octinin eyisi 70 kagit, fentezi amacli şeettim. 1.2 tsi merak ediyordum motor olarak ona baktm. Yeni soulu de bosta gordum bindim :) yoksa ceed ile daha yolumuz var inş.

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: turker;525946
Yaw ne tank gibi variantlar var burda. Insan kiskaniyor. C serisine sw cok yakisiyor bir de.
Ha vectra sw bile bi baska guzel :) 320d amaninnnbowww..

Bizim burda f30 sw 335d var abi..Sanırım gurbetçi abimiz almanyadan gelene kadar direksiyonu kimseye vermemiştir:)

Çevrimdışı turker

• TDI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: dgn;525972
Bizim burda f30 sw 335d var abi..Sanırım gurbetçi abimiz almanyadan gelene kadar direksiyonu kimseye vermemiştir:)

Adamlarin her arabasi fentezik. Bi de arkada bisey yazmayanlar var, jantli falan, fena...

Çevrimdışı abdullah_ates

• skoda hastası
  • Tam Üye
    • Profili Görüntüle
yeti 1.6 tdi ile aynı yolu gidiş dönüş yaptım.
giderken eğim ile 3.0lt/100km ile gitti.
şehir içinde klima ile kullandım  aynı yolu geri döndüm.
toplam 279km yol ve ortalama 4.0lt/100km ile yolculuğu tamamladım.
https://youtu.be/t_SceaO1c5E
« Son Düzenleme: 02 Ağustos 2015, 23:23:18 Gönderen: abdullah_ates »

Çevrimdışı turker

• TDI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Samsun-Kayseri 450 km geneli 110 kmh sabit. Yaridan sonra klimali.
4.9 ile vardik, 3 kisi ve ortalama bagajla.
0 rakimdan 1050 rakima cikis icerrdigi icin bana gayet iyi geldi tuketim.

Çevrimdışı kucless

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Samsun Nazilli arası 920km. İki yetişkin 3 çocuk çakılı bagaj. Klima çoğunlukla açık. Şehirlerarası hep 120 km CC  ile gittim. Yol bilgisayarında ort. hız 107 km yakıt 4.7 litre

Çevrimdışı mühendis06

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
octavia 1.6 fsi ile ortalama 78 km hız Ankara-Samsun gidiş yarım depo civarı tutuyor depo 55 litre

Çevrimdışı ugurcnplt

• eskici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Bende bu hafta Kırşehir Alanya'ya gidiş dönüş yaptım.Aksaray-Konya ve Konya-Seydişehir arasını yol çalışmaları müsade ettikçe 135-140 Km/h a sabitledim.Seydişehir'den Manavgat'a kadar Torosları inip çıkarken yolda ki en çok sollama yapan bendim galiba.Oralarda dizelin torkunu epey kullandım.Vardığımda Tüketim 5.3 tü.Aynı yolu dönüşte 5.1.Dönüşte mazot azalmıştı bi 50 km 90 100 aralığında geldim.
Şunu farkettim çok hafif eğimli düzlükte 105 110 la giderken 5 küsür anlık gösteriyor.135-140 arası gidince ise 3.6 ile 4.5 arası değişiyor.
Hiç Ekonomi kasmadan gayet güzel değerler veriyor.Zaten arabayı ilk aldığım yıl lpg den geçince ne yakacak diye biraz ekonomi kasardım,artık fazla dikkat etmiyorum.Bunu gidiş yolunda çekmiştim.
elegance=ugurcnplt

Çevrimdışı gokcen59

• \"Keyif Adamı\"
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Benim gurbetçilerde görüpte şaşırdığım araba makyajlı c300 sw  dizel 4 çeker, E350de kullanılan motor sanırım.

« Son Düzenleme: 03 Ağustos 2015, 23:51:03 Gönderen: gokcen59 »
-------------------------------------------------

Çevrimdışı turker

• TDI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: gokcen59;526172
Benim gurbetçilerde görüpte şaşırdığım araba makyajlı c300 sw  dizel 4 çeker, E350de kullanılan motor sanırım.

Taş taşşş. Biz bindiklerimizle kendimizi avutuyoruz işte.

Ben de 5 serisine gecilirken 520d ya da 525d dir diye dusunurken bi baktim 535d yaziyor. Kimbilir kac hp. Bilen vardir tabi :)

Urgupe geldik bzizm safranbolu halt etmiş :p

Çevrimdışı mustisahin

• T U R B O T
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ugurcnplt;526164
Bende bu hafta Kırşehir Alanya'ya gidiş dönüş yaptım.Aksaray-Konya ve Konya-Seydişehir arasını yol çalışmaları müsade ettikçe 135-140 Km/h a sabitledim.Seydişehir'den Manavgat'a kadar Torosları inip çıkarken yolda ki en çok sollama yapan bendim galiba.Oralarda dizelin torkunu epey kullandım.Vardığımda Tüketim 5.3 tü.Aynı yolu dönüşte 5.1.Dönüşte mazot azalmıştı bi 50 km 90 100 aralığında geldim.
Şunu farkettim çok hafif eğimli düzlükte 105 110 la giderken 5 küsür anlık gösteriyor.135-140 arası gidince ise 3.6 ile 4.5 arası değişiyor.
Hiç Ekonomi kasmadan gayet güzel değerler veriyor.Zaten arabayı ilk aldığım yıl lpg den geçince ne yakacak diye biraz ekonomi kasardım,artık fazla dikkat etmiyorum.Bunu gidiş yolunda çekmiştim.

Dizel farkını yüksek süratte çıkartıyor zaten, hele böyle birde büyük motor olursa, tadından yenmez,

Çevrimdışı Esariipek

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Bugün sabah işe gelirken depom bitti 65 liraya fullenmişti 35lt gaz aldı 420kmde bitti. Tüm depo boyunca klima full açıktı bi 50-60kmsi falan full atak modunda gittim. Saolsun onlarında tolere etmiş