0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Rüzgardan yana iyi ceed, sıkıntı yok. Hatta geçen hafta grand picasso kullanınca rüzgar sesinin ne olduğunu anladım. Alttan gelen sese de samsun asal'da altını komple wurth malzeme ile kaplatacağım, bakım 1-2 ay sonra, bakıma verince kaplama işini de yapın diyeceğim.
Aynı malzeme mi peki?
Bilemiycem de kalitesiz mal almaz Ender abi
Benim arabada Ziebart ses yalıtım sistemi var. 2,5 yıl önce Ankara'da yaptırdım, 6 ay sonra memnun olmadığımı ilettim kendilerine ve İstanbul Merkez'de tekrar uygulama yapıldı. Öyle aman aman bir değişim olmadı, sadece bir tık diyebilirim. Zaten bu yalıtım işini yapanlar öncesi ve sonrası ses ölçümü yapıp iyileşme konusunda garanti vermiyorlar, afaki olarak "% şu kadar ses azalır" diyorlar ki alakası yok. Şahsi kanaatim ya araç fabrika çıkışı iyi yalıtımlı olacak ya da araçta ne var ne yok söküp adam gibi yalıtım yapılacak. Onun haricinde sonradan yüzeysel yalıtım malzemesi uygulamasının tatmin edici sonuç verdiğini düşünmüyorum.
O zaman ya premium ya da gilf passat alinacak demektir.Adamlara sordum, baya kisiye yaptuk memnunlar falan dediler. Ama bi de iceriden yaptığımız bir yalitim var, 1000 kusur tl ama kesin cozum dediler. Doseme sokme isine de ben soguk bakiyorum, zaten 1.5k ya yakin maliyet vardi, gerek yok yani.
90 cc ile Istanbul - Kocaeli 3.2lt/100 km yakıt tüketimini gördüm.[emoji3]
Iki katı[emoji3]
Cuma günüde Istanbul içinde 100 km yaptım, sahil trafiği mecidiyeköy iş çıkışı trafigi, aksaray, bebek, eminönü, ortaköy, üsküdar, cengelköy, hisarlar, Istanbul trafiğinde 6 litre yaktı.[emoji3]
Beni korkutuyorsunuz. İstanbula gezmeye gelecem ama anlatılana göre eskisinden çok kötü trafik var.Şimdi mesela kuruçeşme-bebek-emirgan-istinye gidiş yapıp istinye yokuşundan maslağa falan çıkmak sorun oluyor mu?