0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Son depo verilerimToplam yol 408.8 kmY.b ortalama hız 37 km/hY.b ortalama tüketim 5.9 lt/100Lpg tüketimi 7.1 ltTüketilen lpg miktarı 28ltAynı istasyon aynı pompa pompa basıncı sabit her iki dolumdada 10 bardıToplam fiyat 52 lira buda 12 krşa denk geliyo sanırım[emoji23] hayır sabahtan beri topluyorum çıkarıyorm çarpıyorum bölüyorum kendim bile inanamadım verilere[emoji23]Depo boyunca sadece 1 defa gazladım 180 190 lara çıktım 10-15 km. Gerisi ya akıcı trafik yada kısa mesafe sakin kullanımla oldu. Bilmeyenlere araç Seat ibiza 1.4 30.000 de depodan hemen önce bakımları yapılıp kışlıkları çıkmıştı
...12 krşa denk geliyo sanırım...
..... 12 .....ı
Bugün Buca - Çiğli yaptım sahil yolundan yol genelde açıktı ortalama 60-80 km arası gittim, dönüşte Bornova'ya uğradım 4,6 lt.
Hayata küstürdün lan bizi....
:uuu: Döverim lam seni!:uuu:
9.9 kuruş kabiliyeti görüyorum sende, kendine inan gerisi gelir :p
Ankaranın güzelliği mi desem ne desem bilmiyorum bende şaşkınım bu duruma[emoji23] ama günlük min 60 km yaptım bu depoda ondan oldu galiba birazda
ortalama hızın 37 km/h saatte 37x0,12=4.44 lira.Benim bahçede iki zamanlı honda su motoru var.ondan daha az yakmış .Bir daha ki sefere ibiza motoru takacam kuyuya
Ankara-Karabük gidis gelis orda gezme @turker hocamın peşinden gazlama falan hersey icinde 4.8 litre ortalama oldu fluencedebu arada hocam senin sehir ici neden 7 litre yaktığın belli oldu 100. Yıldan Safranbolu'ya saglam yardirdin
Bendim hatta geçtim plakayi gösterdim geri yanina yanastim yenge vardı rahatsız etmeyim dedim [MENTION=23]turker[/MENTION]