0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Emin şu an gerede-trabzon istikametinde belki 25 tane kule radar var. Ankara-karabuk arasi gibi rahat degil. Mecbur yani Karabük Amasya Suşehri uzerinden Gümüşhanede köye ciktik 3 gun once (5.3 ile). Dun Maçka Trabzon uzerinden samsuna geldim (4.8 ile). Su an serviste (Asal) arac, 75 bin bakimi yapılıyor.Bakim yapilirken yeni cerato ve superb test ettim. Cerato elantradan kesinlikle kaliteli ama bi Ceed degil.Superb iyi, iyle aman aman buyuk gelmedi kullanirken, sehir içi deneyebilseydim iyi olacakti aslında. St arkadas sagolsun slalom yaptik superb ile. Baya baya stabil, cok inatci yola yapışıyor, direksiyonu savurduk resmen. St arkadas tam bir skoda tutkunu, uye olacak buraya inşaallah, kacirirsam siz buyur edin
Gidiş Güzergah: Ankara- Afyon-Burdur- Korkuteli-Elmalı- Finike. 5 yetkişkin + 2 çocuk + bagaj ful doluGidiş Ort. 4,5 lt /100 kmGeliş ort. 5,1 /100 kmGidişte 90-110 cc ile gittim. Gelirken sabredemediler, 120-140 civarı geldik. bir de Ankara'ya girerken Polatlı'dan itibaren 2-3 saat boyunca trafikte kaldık.Toplam 2005 km yol, günübirlik Antalya merkez, Demre 'ye falan da gittik.Toplam mazota verdiğim para= 363 TL
Abi dilimi eşek arısı soksaydı demeyeydim. Bir haftadır avrupadayım anam ağladı 100le gitmekten. Şehir içleri falan çok daha ayrı bela[emoji23]
Finikede nerede kaldınız? Biz de 2 sene önce gitmiştik.
Almanyanın otobanlarının çoğunda hız sınırı yok yapıştırsaydın kanka [MENTION=7640]Esariipek[/MENTION] Sent from my iPhone using Tapatalk
Gitmiyo eşşek ölüsü 185 de kesiliyo[emoji23]
Daha ne yapsın kanka 6 kişi 250 yapıcak hali yok ya [emoji1]Sent from my iPhone using Tapatalk
Ahh ahh nerde o eski dumanlı tdilar hep emisyon şimdikiler[emoji23]
Hata sende gitmişkem şöyle 2.0 tsi falan kiralasaydın 40 yılda bir denk gelir yakıt ucuz zaten [emoji1]Sent from my iPhone using Tapatalk