0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tucsona bunu yaktırdıysan helal derim. Rakım farkı var mı?
Abi aynı yolun dönüşüyle beraber böyle yaktı
Ş.arası bile bu kadar az yakmamıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Bugün komşumun yeni aldığı 17 km'deki Courier 95 HP aracını bi 15 km kadar kullandım. ARaç en fullü ve otomobil ruhsatlı. Koltuk ısıtma bile var. Karabük merkez'de bir iki yere uğrayıp geri döndük. Gidiş dönüş 8.2 yaktı. Kullanımı rahat, konforu otomobil gibiydi. Baya da donanım doldurmuşlar araca. ENgelli indirimi ile 52'ye alınmış.Sonra kendi aracıma bindim, garajın içinde debriyajı nasıl bıraktıysam ileri bi fırladım zor tuttum arabayı
bu da benim yakıt rekorumBartın'a giderken yeniçağadan itibaren 100 km boyunca 90la gitmeye çalıştım cc ile "sadece 1 duraklama ve 1 dk yüksek hızlara çıkma durumum oldu" rotanın elverişli olması ile ve arabada 2 yolcu olarak kendi rekorumu kırmış bulunuyorum 100 km'yi 3.1 l/100km ortalama ile 81 km/h ortamala hız ile tamamladım.
O değil de fotoğrafları tek fotoğraf gibi düşündüm ilk bakışta. "Ulan o nepçim gösterge öyle" dedim ki acı gerçekle karşılaştım.Maaşallah.
Ben bi ankara karabük amasra yapıp geri gelmiştim abi de moturu pek beğenmemiştim. Sen ne diyosun?
Kimse bayram yolu paylaşmamış ben başlatayım ozman. Ankara-Karabük 2500 km de yeni tucson 177bg. 4 yetişkin ağzına kadar dolu bir bagaj sakin bir sürüş ile 7.2 ile indim. Benzinli araba bedenen değil de kafa olarak yoruyo adamı[emoji23]
Kanka ben sana taktiği söyledim yol bilgisayarında saat açık olacak altın kural