0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Karabuk samsun 430 km 3 kisi full bagaj, mumkun mertebe limitlerde kullandim, 120 gibi. Yaridan sonra 110 agirlikli. Klima ilk ceyrekte acikti. Finish 4.7 lt. Osmancik haricinde Çerkeşten sonra da kule radarlar eklenmis. Herhalde yolun genekine kuracaklar, tadi kaciyir boyle malesef.Samsuna dogru ladikten asagi uzun iniste kantarin oldugu mevkide ve gece 125kmh hizla giderken cocuk atladi yola, Allah korudu, bi sag bi sol zor kurtardim. Kamerayi geciktirmemek lazim.
308 ile ilk samsun yolculuğundayız. Bu yazıdaki ile aynı şartlarda gidiyorum. Ama zannedersem 5.3 falan olacak. Henüz yarıdayız ama osmancıkta kaçsa samsunda da aşağı yukarı öyle oluyor.Edit: samsuna varış 5.0 oldu. Net bi 0 3lt fazlamız var ceede göre.
Ne değişti bilmiyorum belki havalardan belki rodaj.Üstteki yazının tam 3 hafta sonrası bu haftasonu samsun yaptık. Gidiş de dönüş de hız kontrol noktaları hariç sabit 115 kmh cc ile. Gidiş 4.6 dönüş 4.7 oldu. Şu an tam karar.
16dan 17 janta geçtim.Tüketimde pek bir değişiklik olmadı desem yeridir.Şu an 5,9-6 litre arası değişiyor tüketimim.
Dahada düşer bu şartlarda abi biz otomatikle daha altini görebiliyodukSM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi