škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

octavia A5 ler kac litre gaz ile kac km yol yapıyor ?

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lehonour

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Bende 2011 mpi octavia var 10 bin km de. BRC kit takılı

40 lt lpg ile tamamı uzun yol ve 90-100 km arası hızla 530 km yol yaptım. aynı istasyonun aynı pompasından tekrar fulledim. Bu yakıt hesaplamaları tank tamamen boşaltılıp sonra tekrar alınan lpg miktarı ölçülmeden yapılınca yanıltıcı olabiliyor. Uzun yolda 100 km de 7 lt lpg den aşağı yakmak bence imkansız bi şey. O da çok çok kasılırsa elde edilir.

Çevrimdışı fore83

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
2007 octavia dsg, omvl kit var. 55 lt simit tank.Uzun yolda 40 lt ile 400 km yol yapıyorum bagaj ağzına kadar dolu iken. Bagaj boş iken 40 lt ile 470 km yol yaptım. Ortalama hız 110 km ve kışlık lastikler ile. Birde yol bilgisayarı 100 km 7 lt gösteriyor lpg 10 lt yakıyor. Yol bilgisayarı ile lpg uyumlu olmuyor. Bence bu agırlıktaki araca normal bu yakıt değerleri.

Çevrimdışı ringcep

• Yüzbaşı
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.tekbamatbaa.com
PRINS otogaz sisteminde ,diğer sistemlere göre % 10 daha az yakıyor,ben yaza doğru taktırmayı düşünüyorum.1000 tl  lik fiyat farkı yakıttan dolayı telafi olur diye düşünüyorum..

Çevrimdışı taymaster

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
geçen hafta teleflex gfı (1000 euro) taktırdım..ankara tunalı oto da..şehir içi klima açık 200 tl yaktı...(LPG 2.32)40 marş basmışımdır ama benzin yerinden kıpırdamadı..47 litre ile 530 km yaptım.80-120 arası hız yaptım..190 bastığımda oldu..ama arabanın performansında milim oynama olmadığı gibi arttığınıda söyleyebilirim...