0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
200 tlye aldım gökçen.5J nedir 2010 - 2011 uyumlu aldıklarım.Alıcaksan söyle aldığım yerin bilgilerini vereyim aynı fiyattan alalım sanada.3,5cm'lik F&K.
İnternetten aldım Sahibinden.com fakat daha yok yayından kalkmış.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-skoda-fabia-apex-helezon-spor-yay-arac-alcatma-seti-54119509/detay/?keyword=fabia buna bakabilirsiniz.Aynı kişiden aldım yada telefon acıp bir görüşün.F&K benimki.
bende de vogland yay var , severim kendilerini.X-TREME TUNING den almıştım 300-320 tl arasında. montajına para vermedim serkan usta hala bekliyor yay sevdasından vaz geçersem orj takarken 2 katı para alacam diye
1.2 HTP kullanıcıları için önemli not;Yay alırken aracınızın ağırlığını da hesaba katın, 3 cm lik yay, benzinli ve fabiaların en hafifi olan 1.2 HTP ye hiç bir şey farkettirmiyor, bu durumda 5-6 cm lik yayların tercih edilmesi gerekir.Tabii ki yayların yumuşaklığı da önemli, nispeten daha yumuşak olan eibach, vogland gibi markalar rahat ettirir.
Fabia 1, 2, Roomster, Polo 9N, 6R, Seat İbiza3 ve 4, AudiA1'in alt yapıları aynı; dolayısıyla arama yaparken bu modelleri de söyleyebilirsiniz, parçacılar ve aksesuarcıların çoğu bu arabaların bir çok parçalarının aynı olduğunu bilmez.