Arkadaşlar bugün babamı kandırıp Şahkan Oto ya gittik
Led lerin takılcağından haberi yoktu planı aynen anlatıyorum
Baba Şahkan oto ya gidelim Serkan abi leri filan görelim muhabbet ederiz
Evden çıkarız ya baba bir Tekzene uğrayalım Şerit Led lere bakıcam alır takarız güzel olur
Gittik aldık sonrada ya baba hazır gitmişken bari montajını Şahkan oto ya yaptıralım
Gittik montaj yapıldı ya baba hazır bagaj ışıl ışıl olmuşken iç aydınlatmaları da beyaz yapalım
iyi yaptık ya baba hazır içler led olmuşken güneşlik makyaj ışıklarını da led yaptık
:++: Baştan söylesem imkanı yok yaptırmazdı :rock1:
______
Neyse biz konumuza dönelim harika bir gün oldu arkadaşlar Canlar da geldi 2 passattık harika bir ortam oldu zaten Serkan abiler süper insanlar olduğu için sıkıntı yok
Babam aracı kapının önüne park etmişti içerisi müsait olunca bana içeri getir dedi aracı geri çektim tam ileri doğru alırken hop İSTOP etti aha b.. yedik dedim
Serkan usta hemen ilgilendi Vag.Com bağladı bir sorun yok GAZ KELEBEĞİ çok kirlendiği için gazı ayarlayamamış araç ve istop ediyormuş her bakımda servisin temizlemesi gerekiyormuş ve hiç temizlenmemiş :@ ,
Ardından Bagaja aldığım GÜN IŞIĞI renginde ki led montajı yapıldı hemen ardından iç aydınlatmalar beyaz Led takıldı ve araç süper oldu diyebilirim
Bundan sonra tüm bakımlarımız Şahkan oto ya aittir VW ile ilişkimizi kesmiş bulunuyoruz 70.000 km bakımda şahkan oto tarafından ayak altı aydınlatma ve Hıghlıne Grill montajı yapılcak Lastik değişiminde de Serkan ustam benim için jant ve lastik bulucak onlarda değişicek Monte Carlo düşünüyoruz şu anda
Kısaca güzel bir gün oldu şimdi fotoğraflar ile süsleyelim forumu
NOT: 1-2 ay sonra bagaja Beyaz Led alıp takıcam o yanda ki ışığı da beyaz led takıcaz şimdilik böyle gün ışığı kalsın ancak plakaları beyaz yapınca hoş durmaz böyle bence
Birde kapıyı kapatınca LED ler birden kapanmıyor yavaş yavaş sönüyor çok hoş oldu
Fotoğraflarda çok mavi çıkmış olabilir o kadar mavi değildir beyaz yanıyor
Önce
Sonra
Makyaj ışık değişmi
;Ellerin dert görmesin Serhan Abimmm
Sonra Canlar geldi
Vee mutlu son
Aydınlatması
Bagaj
Önce ki halini çekmemişim ancak ne kadar karanlık olduğunu tahmin edebilirsiniz tek 1 ışık yanıyordu
Bunlarda bonus
ŞAHKAN OTO 'YA SONSUZ TEŞEKKÜRLER