Yani sadece Sony ses sistemi olmadığı için o aracın iç mekanına vasat denilebilirmi ?
Hangi C sınıfı araç Standart olarak Sony veya Bose gibi ses sistemleri sunmakta ?
Aracın fiestayla hiçbir ilgisi bulunmamakta.. Belki hatları benzetilebilir oda bakılan göz ile ilgili bir durum.
Araç tamamen bor şaseden üretilme,global focus anlayışıyla Amerika ve Avrupada aynı şekilde üretilmekte. 10% Hafifletilmiş şase ve fren sistemleri ve hala sınıfının en iyi yol tutuşunu sunmasıda cabası.
Sony ses sisteminden dem vurulmuş ancak söylemek isterim,Focusdaki yeni donanımların birçok E sınıfı araçta bile olmadığını.
3. Nesil Otomatik Parkı kullanan ilk firmalardan biri olduğunu,AKtif ön ızgaralık ve Powershift şanzıman ile mükemmel bir teknoloji ortaya koyduğunu.
Varsın bagajı 100 LT az olsun,Sporttourer i yolda bagaj isteyen onu tercih eder
Ford araçlar daha çok sürüş özellikleriyle ünlüdür.. Bu aracı alanlarda genelde buna bakarak tercihini kullanır,Bu araç Ford değilde Hyundai olsa inanın bende tartışırdım niye şu şu donanımlar yok diye.. Ancak zaten yüksek donanımlar sunan ve Üstündeki Teyp gayet yeterli olan bir araç birde mükemmel sürüş özelliklerine ve malzeme kalitesine sahipse pek önemsemem.
@Fabialife
isimli arakadaşım.. Yorumunun 90% ın fanatik ve kötüleme amaçlı olduğunu düşünüyorum.
Yeni Focusun geldiğinden itibaren satış rakamlarını incelemeni tavsiye ederim.. Senin 1 tane görmüş olman koca Türkiyede o araçtan 1 tane satılmış olması anlamına gelmiyor
Şimdi ben sana desem bana görede Opelin parasını hak eden 1 tane arabası yok,Almanların en kötü arabası Opel,Onlar orda opele şahin doğan niyetine biniyo diye. Sende şuan benim düşündüğüm gibi düşünürsün değilmi