0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Buhar çıkıyor mu ağzından buhar:rm: İlk kasa Focus'ta ağzımdan buhar çıkıyordu benim :rm:
Tüm metrobüs ahalisinin bilimum yerlerinden çıkardı buhar ilk başlarda. Klimalara gerekli bakım, ayarlama, ...vs. yapılmadığı için günün sıcak saatlerinde Favorit' in klimasından biraz fazla soğutuyorlar artık.:rm:
Şimdi buhar yerine, insanın ağzından ateş çıkıyor Bazen biniyorum bir tane güzel soğutmalı gelmez mi diye hayret ediyorum.
Geçen gün kliması hiç çalışmayana denk geldim. Boğaz Köprüsü' nden geçerken köprü etrafında uçuşan pembe filleri görünce "kaptan kapıları aç" diye canhıraş bir şekilde bağırmışım.:rm::hanz:
Nazi almanyasının Auschwitz kamplarında bile bu kadar bir işkence metodu olmadı arkadaş, yaz sıcağında klima yerine sıcak hava üfleyen 150 kişilik araca 300 kişi binen bir hindistan kaldı birde biz :ban:
Körükte ve en önde açılabilen iki adet cam var. Klima çalışırken açıyorlar diye onları da kilitlemişlerdi.:rm::hanz:
Kapıların acil çıkış açma butonu yok mu?var. Basaydın onlara sen açaydın, ben açmıştım ordan biliyorum:hanz::hanz::hanz: Dene sende güzel oluyor :rm:
He o zaman da otobüs gitmiyor. Durak freni kilitliyor makinayı.:rm:
Doğru bir şey mi, bir de onu düşünmek lazım
Gözünün yağını yediğimin Ikarus'ta açıyon, vanayı indir aşağıya çek asıl kapıya açılıyor, püfür püfür gidiyon sonra:adm::adm::adm:Metro gibi fren tertibatı mı kurmuşlar bi de:rm:
klimayi acinca motor sogutma fani devreye giriyor bu sizce normalmi.
Aracım 2006'da trafiğe çıktı, değişiklik yok soğutmasında ama kışları da ayda 1-2 kez çalıştırırım klimayı...