škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Klima Gazı Durumu ve Kontrol

19tumen · 44 · 18294

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ugur A.

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: FF;252400
Buhar çıkıyor mu ağzından buhar:rm: İlk kasa Focus'ta ağzımdan buhar çıkıyordu benim :rm:
Tüm metrobüs ahalisinin bilimum yerlerinden çıkardı buhar ilk başlarda. Klimalara gerekli bakım, ayarlama, ...vs. yapılmadığı için günün sıcak saatlerinde Favorit' in klimasından biraz fazla soğutuyorlar artık.:rm:

Çevrimdışı 19tumen

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Uğur@k@r;252484
Tüm metrobüs ahalisinin bilimum yerlerinden çıkardı buhar ilk başlarda. Klimalara gerekli bakım, ayarlama, ...vs. yapılmadığı için günün sıcak saatlerinde Favorit' in klimasından biraz fazla soğutuyorlar artık.:rm:

Şimdi buhar yerine, insanın ağzından ateş çıkıyor :) Bazen biniyorum bir tane güzel soğutmalı gelmez mi diye hayret ediyorum.

Ugur A.

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: 19tumen;252542
Şimdi buhar yerine, insanın ağzından ateş çıkıyor :) Bazen biniyorum bir tane güzel soğutmalı gelmez mi diye hayret ediyorum.
Geçen gün kliması hiç çalışmayana denk geldim. Boğaz Köprüsü' nden geçerken köprü etrafında uçuşan pembe filleri görünce "kaptan kapıları aç" diye canhıraş bir şekilde bağırmışım.:rm::hanz:

Çevrimdışı 19tumen

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Uğur@k@r;252683
Geçen gün kliması hiç çalışmayana denk geldim. Boğaz Köprüsü' nden geçerken köprü etrafında uçuşan pembe filleri görünce "kaptan kapıları aç" diye canhıraş bir şekilde bağırmışım.:rm::hanz:

Nazi almanyasının Auschwitz kamplarında bile bu kadar bir işkence metodu olmadı arkadaş, yaz sıcağında klima yerine sıcak hava üfleyen 150 kişilik araca 300 kişi binen bir  hindistan kaldı birde biz :ban:

Ugur A.

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: 19tumen;252697
Nazi almanyasının Auschwitz kamplarında bile bu kadar bir işkence metodu olmadı arkadaş, yaz sıcağında klima yerine sıcak hava üfleyen 150 kişilik araca 300 kişi binen bir  hindistan kaldı birde biz :ban:
Körükte ve en önde açılabilen iki adet cam var. Klima çalışırken açıyorlar diye onları da kilitlemişlerdi.:rm::hanz:

Çevrimdışı 19tumen

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Uğur@k@r;252698
Körükte ve en önde açılabilen iki adet cam var. Klima çalışırken açıyorlar diye onları da kilitlemişlerdi.:rm::hanz:

Diyorum ondan işte işkence araçları diye, Emergency çıkışlarını açar bizim insanımız yakında
 :D

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Uğur@k@r;252683

Kapıların acil çıkış açma butonu yok mu?var. Basaydın onlara sen açaydın, ben açmıştım ordan biliyorum:hanz::hanz::hanz: Dene sende güzel oluyor :rm:

Ugur A.

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: FF;252747
Kapıların acil çıkış açma butonu yok mu?var. Basaydın onlara sen açaydın, ben açmıştım ordan biliyorum:hanz::hanz::hanz: Dene sende güzel oluyor :rm:
He o zaman da otobüs gitmiyor. Durak freni kilitliyor makinayı.:rm:

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Uğur@k@r;252837
He o zaman da otobüs gitmiyor. Durak freni kilitliyor makinayı.:rm:

Gözünün yağını yediğimin Ikarus'ta açıyon, vanayı indir aşağıya çek asıl kapıya açılıyor, püfür püfür gidiyon sonra:adm::adm::adm:
Metro gibi fren tertibatı mı kurmuşlar bi de:rm:

Çevrimdışı abidincek

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: lrfan;252078
Doğru bir şey mi, bir de onu düşünmek lazım  ;)

abi benim kastettiğim 16 dercede full açıldığında. derecesini istenilen sıcaklığa ayarlandımı sorun olmaz. benim demek istediğim çok güçlü bir klima sistemi var. benim önceki aracım hyundaide de ş,imdiki honda civic dede o kadar güçlü bir soğutma yok...
[SIGPIC][/SIGPIC]

Ugur A.

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: FF;253195
Gözünün yağını yediğimin Ikarus'ta açıyon, vanayı indir aşağıya çek asıl kapıya açılıyor, püfür püfür gidiyon sonra:adm::adm::adm:
Metro gibi fren tertibatı mı kurmuşlar bi de:rm:
He ya! Geçen kapı arıza çıkarttı. Kalakaldık durakta. Birşey değil arkadan gelenler de yığıldı durağa.:rm: Sonra bir şekilde yürüttüler. Zincirlikuyu' ya bir vardık, millet aptala döndü onlarca araç aynı anda gelince.:kiki:

Çevrimdışı ALi

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
bugun bi klimayi acayim dedim acayip bir fislama sesi hemen bi klima ustasina gittim klimada gaz kalmamis 60tl gaz bastirdik simdi ses felan yok.klimayi acinca motor sogutma fani devreye giriyor bu sizce normalmi.

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Alıntı yapılan: ALi;365504
klimayi acinca motor sogutma fani devreye giriyor bu sizce normalmi.

Normaldir  ;)

Ana radyatörün önünde veya arkasında klima sisteminin de ayrı bir radyatörü vardır, klima açılınca genelde devrededir.

Çevrimdışı tufan

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Araçlar arsında fark olabiliyor örneğin Fiat Palio Renault Megane göre çok daha soguk hava veriyor elinizi uzun süre önünde tutsanız ağrı yapar yani en soguğa getirdinizde hasta eder adamı

Çevrimdışı tabteam

• The Chırak
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: lrfan;251558
Aracım 2006'da trafiğe çıktı, değişiklik yok soğutmasında ama kışları da ayda 1-2 kez çalıştırırım klimayı...

:ok::ok::ok::ok: