0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Analı babalı büyütün öncelikle :ok:Dyo'nun Nano'sunu kullanıyorum ben, ışıkla kendi kendine temizleme gibi özellikleri var, hakikatende kaç sene oldu ne kir oldu ne is duvarlar, sanki dün sürülmüş gibi aynen parlak. Bir de çocuk odaları için özel boyaları duydum, onlarıda araştırabilirsiniz.
Allah analı babalı,sağlıklı büyütsün.Sahra beji su bazlı kullandık boya kokusu 4 günde çıktı evden.Cidden irfan abinin dediği gibi her renkle her mobilya ile uyum sağlıyor.Bu arada küf ve su kabarması şikayetimiz vardı bizimde bununiçin sika diye bir ürün var(sarı bidonda ufak) harç katkısı bütün evi onunla kapladık(sıvadık) ve ne nem ne küf ne rutubet sorunu olmadı.
teşekkürler iyi dilekleriniz içinaslında kullandığınız üründen benimde almam lazım.çünkü çocuk odasının ufak bir balkonu var ve bazı yerlerı rutubet yapmıştı geçen kış bu senede yapmaması için kullanabilirim.
Bebe mobilyalarının 2 ay solvent kokusu var. Doğumdan 2 ay önce alıp bolca silin ve havalandırın derim Gerçi ilk aylarda odasında yatmıyor, beşikte sizin yanınızda oluyor, genel olarak
Rutubeti kesmeden içeriden izolasyon veya "su kes" "su tut" tarzı ürünler kullanma. Rutubeti kestikten sonra betonun kuruması için de zaman tanı, yoksa iç ve dış yüzeyler arasında kalan nem yine bir yerden patlar çıkar.
Bir de elektrik düğmesi olarak dimer koy, loş ışık çok lazım oluyor
ayarlı oluyor dimi abi normal anahtarı soköp takabilirmiyim onun yerıne ?
Aynen öyle Çok pratik. Bebe gece uyandığında çok hafif açıp gerekeni yapıyoruz
evet abi bu bilgiyi gezdiğim mobilya dükkanlarındada söylediler o yüzden bir an önce boyayı bitiricem.sonrada beyimizin mobilya siparişlerini vericez kasım sonu yada aralık başı dogum beklenıyor ama ben erken dogumuda goz onune alıyorum (ole bır rısk yok sımdılık ama) bu ay ortasında sıparslerı verıcem ınsallah.tesekkurler.
Mobilya işinde çok fazla acele etme bence zira altı aylık olana kadar yanınızda yatacak. Ben kızım için hiç acele etmedim. 4,5-5 yaşına gelince aldım oda takımını. Hem de onun istediği gibi oldu. Mis gibi de oldu.