škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Kafalarına göre kasko yapmışlar

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı crash

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar bizim kasko süremiz 21.06.2009 tarihinde bitiyordu.Kaskomuz axaoyak.Yine aynı yere yaptıracaktık.Aracı aldığımız bayi zaten bize 2 gün önce telefon açtı kaskonuzun süresi dolmak üzere yenileyelimmi diye tam hatırlamıyorum ama 600 küsür TL ( hasarsızlık indirimi dahil ) fiyat verdiler.Bizde tamam yenileyin dedik.Biz haftasonu gelir imzaları atarız diye konuştuk.Fakat akbank bize danışmadan sormadan kendi kafasına göre kaskomuzu yenilemiş.Hemde 700 küsür TL fiyatla.Kendi kafalarına görede taksitlendirme yapmışlar.Biz bunu iptal ettirmek istiyoruz.Bunun için bize akbankın merkez şubesine gitmemiz gerektiğini söylediler.Bi sorun çıkarırlarmı merak ediyorum.İzleyeceğim yol konusunda beni bilgilendirirseniz sevinirim.
YAŞASIN PEUGEOT-SKODA KARDEŞLİĞİ...

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Telefonlada halledilmez akbankta bu işler..Hesabınızın olduğu şubeye giderseniz çözerler tahminim.Ne demek yahu kafalarına göre poliçe düzenlemek!
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

Çevrimdışı beytullah

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
muhtemelen akbank tan kredi kullandınız.. her müşterinin bireysel temsilcisi ve bu kasko işlerine bakan müşteri temsilcisi var... onları sıkıştırın.. şubenizde halledilir...
" ALLAHIM GÖNLÜMDE OLANI HAKKIMDA HAYIRLI EYLE, HAKKIMDA HAYIRLI OLANA GÖNLÜMÜ RAZI EYLE..."[SIGPIC][SIGPIC]

Çevrimdışı crash

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Bugün gittik hallettik çok şükür bi sıkıntı olmadı.Yardımlarınız için sağolun beyler
YAŞASIN PEUGEOT-SKODA KARDEŞLİĞİ...

Çevrimdışı sigortacınız

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle