škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

yumurta kapıya geldi işin içinden çıkamıyorum...

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Birkan

• German Engineering
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
bu yıl 2. kez sınava giridm. sizce sınıf öğretmenliği mi yazayım yoksa iibf mi...

daha doğrusu tercih listesinde afyon sınıf öğrt. mi yoksa gazi ulus. ilişkileri mi koyayım bilemedim. tahminim burada takılacak tercihim. ondan baya kafam karışık. fikir verir misiniz bana.
« Son Düzenleme: 05 Ağustos 2011, 02:45:40 Gönderen: Birkan »

\'10 Skoda Fabia

1.2 HTP 70 Classic Plus Candy White

Çevrimdışı gokcen59

• \"Keyif Adamı\"
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Öğretmenlik rahat iş. ben öğretmenlik derim. Tabi öğretmen üyeler var onlar daha iyi yardımcı olur :)
-------------------------------------------------

Çevrimdışı G.Antep Şubesi

• Kötü Caddy
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Kpss'ye gireceksen İİBF yaz ama yok özel sektörde çalışmak için İİBF yazıyosan git camdan atla :hanz: (İşletme mezunu özel sektör çalışanıyım :()

Sınıf öğretmenliği süper olur eğer kafada KPSS yoksa; iowa İlker ve Barbaros61 öğretmendi sanırım onlarla iletişime geçebilirsin.

Çevrimdışı Sertan_c

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
öğretmenlik için de kpss ye girmesi gerekiyor zaten.
her zaman söylemişimdir, keşke vakti zamanında yönlendiren olsaymış da öğretmen yada polis olsaymışım...
eşim öğretmen babam polis, türkiye de bildiğim bu ikisinden daha rahat iş yok... :)
daha iyi işler var tabi ki, daha "rahat" iş yok diyorum, yanlış anlaşılmasın...
ben kesinlikle öğretmenliği tercih ederdim...

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Uluslararası ilişkileri çok araştırdım eğer iyi bir üniversite + çok iyi dil(bazen tek dilde yetmiyor) varsa rahat iş bulabilirsin yoksa pek güzel bi bölüm değil.İş imkanı da aynı şekilde.

Ortalıkta işletme mezunu zibille var bunlardan iyi üniversite mezununları iş yapıyor.En iyisi öğretmenlik:ok:

Çevrimdışı SubaruOutback

• Nano Ürün Uzmanı
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Öğretmen ol.
[SIGPIC]http://img442.imageshack.us/i/chemicalguyslogo.jpg/[/SIGPIC] Toritsuka Reta

Çevrimdışı Cornelius09

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Öğretmen ol.Türkiyede yaptığı mesaiye göre  en çok kazanan devlet memuru öğretmenlerdir...

OO .....hemen tepki vermeyin..Öretmenler maaşlarını haftalık 15 saat mesai karşılığı alır..diğer devlet memurları haftalık 40 saat mesai karşılığı maaş alır..

1 saat karşılığı ne kadar maaş alır..bu hesabı şöyle yapabilirsinz

Mesai x 5/ maaş=
« Son Düzenleme: 05 Ağustos 2011, 15:00:41 Gönderen: Cornelius09 »
Passat 1.6 _Ursus maritimus

Çevrimdışı hasanmustafa

• Sniper
  • Tam Üye
    • Profili Görüntüle
öğretmenlik yazman faydalı derim ben de işletme
mezunuyum özel sektördeyim. maaşlar primler zamlar izinler vs
çok uğraştırıyorlar. terfi zamanı gelince  KURUMSAL FİRMA olsa bile
torpili olanlar yükseliyor :(

Çevrimdışı ugurcnplt

• eskici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
bende bu yıl ilk defa sinava girdim puanım bir çok matematik ve ilkogretim matematik geliyor.ama benim en çok istediğim otomotiv veya makine muhndisligi.afyon otomotiv veya birsürü makineyede yetiyor ama ben hacettepe otomotiv veya odtü makine için bir yıl daha hazirlaniyim diyorum.şimdi herkes öğretmen ol diyince kafam karıştı.sizce ben ne yapiyim burda birçok insan tecrübe dolu bu konuda
elegance=ugurcnplt

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Sevdiğin işi yapma veya seçme şansın varsa o yola git derim, gerçi insanın önüne nasıl fırstalar çıkacak o da bilinmiyor ama  :hmm:

Çevrimdışı G.Antep Şubesi

• Kötü Caddy
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
İrfan abi haklı severek yapabileceğin bir iş varsa oraya yönel ama sen sen ol sakın özel sektörün kucağına oturma.

Çevrimdışı ugurcnplt

• eskici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
makine müh olursamda kendimi otomotiv alanında geliştirmeyi düşünüyorum.belkide gencligin toylugun verdiği idealistlik ama ışimi iyi yaparsam özelde de büyük bir sıkıntı yasayacagima inanmiyorum.

bizim bi sütçü var adam dört yıllık işletme mezunu her hafta süt getirir her hafta kapida yarım saat konuşuruz.adam şu an trilyonere yakın birşey.ben diyo devlette memur olsaydim durumum boyyle olmazdi devlet adamı tembellestirir sen işini iyi ap yeter dedi hatta buna benzer bir yahudi atasözü vardı.ama suan kafam çok karisti
elegance=ugurcnplt

Çevrimdışı Sertan_c

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ugurcnplt;255100
makine müh olursamda kendimi otomotiv alanında geliştirmeyi düşünüyorum.belkide gencligin toylugun verdiği idealistlik ama ışimi iyi yaparsam özelde de büyük bir sıkıntı yasayacagima inanmiyorum.

bizim bi sütçü var adam dört yıllık işletme mezunu her hafta süt getirir her hafta kapida yarım saat konuşuruz.adam şu an trilyonere yakın birşey.ben diyo devlette memur olsaydim durumum boyyle olmazdi devlet adamı tembellestirir sen işini iyi ap yeter dedi hatta buna benzer bir yahudi atasözü vardı.ama suan kafam çok karisti

o kadar emin olma.. :)
bir arkadaşın da dediği gibi... en kurumsal şirkette bile torpil konuları dönüyor... avea, garanti bankası gibi kurumsal şirketlerde çalıştım ve gördüm bunları... öğretmen olursan hiç kimseye eyvallahın olmaz... asıl o zaman işini iyi yaparsan kendinin müdürü olursun, kimse bişey yapamaz.. tamam dediğin gibi milyoner olmazsın ama sürünmezsin de, hele matematik gibi bir ders olursa o zaman belki milyoner bile olabilirsin.. :) derdin çok para kazanmaksa, o zaman da sütçü gibi kendi işini yapacaksın, başkasının şirketinde çalışıpta zengin olunmaz... kendi işini iyi yapacaksan da hangi bölüm mezunu olduğunun bir önemi yok. misal işletme mezunu sütçü, eğitim fakültesi mezunu da olsa sütçülük yapabilirdi... :)
sen öğretmen ol, garantile hayatı, ondan sonra yine istersen girişimci yönünü açığa çıkartırsın. özel sektörde tırnaklarınla kazıya kazıya gelirsin, ertesi gün müdürün akrabası gelir sana müdür oluverir, sen bile şaşarsın.. :)

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Mak Müh olacaksan ısıtma soğutma seç, işsiz kalmazsın, en azından İstanbul'da  :)

Kayınço her ay iş değiştiriyor, daha iyi firmalara ve daha iyi maaş veren yerlere. Yeni mezun şu an 3 bin TL alıyor, askerliği yok henüz. Proje işlerinden sıkılmazsan...

Çevrimdışı Birkan

• German Engineering
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
herkese teşekkür ederim sınıf öğretmenliğini öne aldım bakalım :)

\'10 Skoda Fabia

1.2 HTP 70 Classic Plus Candy White