90 iyi 100 çok
Arada müthiş bir durma mesafesi farkı yaratıyor.
Beni yanlış anlamayın. Herkes her şeyin en iyisine layıktır ve ben buna can-ı gönülden inanırım. Ülkemin insanının hepsinin altında en az 2.0 araçlar olur inşallah ama, belki de size fazladır bu araç? Ben de 1,5 sene kadar önce sattım aracımı. Borç yüzünden sattım. Borcu neden yaptım ya da ne için yaptım bu konuyu tartışmaya bile açmaya gerek bile yok ama bir gün bile keşke yapmasaydım borcu demedim (eşim de ben de) demiyeceğim de
Öde öde bitiyor borç ama eğri oturup doğru konuşalım. Şahsen ben kendim
lastiğini değiştiremeyeceğim, balatasını değiştiremeyeceğim araca binmem, binmek istemem. Hep hayalimdir B kasa vectra ama yavaş yavaş soğuyorum bu fikrimden. Nedeni basit yürütemeyeceğim. Corsada 36 küsür bin km. de 3 kere balata 1 kere disk 6 kere yağ değiştirmiş bir insan olarak bunların maliyetini bir önüme koyduğumda ve araç aldığımda yine aynı şekilde harcama yapacağıma inandığımdan ve bildiğimden yeniden Corsa alma fikri artık ağır basıyor.
Benden size nacizane tavsiyedir. İhtiyaçlarınızı görecek ama idamesi daha ucuz bir araç alın. Hem siz üzülmeyin hem sevdiklerinizi üzmeyin. Bu şekilde trafikte dolaşmanız hem sizi hem karşınızdakini tehlikeye atmaktan başka bir şey değil.
Sadece başıma geldiği ve başkasının da başına benimki gibi borç yüzünden arabasını satmak zorunda kalmasını istemediğim için yazdım. Rahatsız olursanız mod/admin bildirip sildirebilirsiniz hiç gocunmam o kadar yüzsüzümdür
Aracınıza mümkün mertebe asgari seviyede binin en azından Hakan'ın da dediği gibi. Kenardan kenardan yavaş yavaş...
Başınızı ağrıttıysam da kusura bakmayın...