ilk görüşlerim olumsuz görüşlerimi söleyim ilk önce;
Arabaya kendim için yapmış olduğum yeni cd kayıp yani ordan bir personel cd çalarımın içindeki cd yi almış ve kayıp benim için prroblem değil yine yaparım ama bu personelin müşterilerin arabasının kendi malı gibi kullanma anlamına gelmez,Artık nasıl becerdiler biliyorum arka koltuğun kılıfının üstünü yani 2 kafalığın tam ortasındaki blümü yırtmışlar gidip hesap sormasını bilirdim ama 500 tl den 380 tl ye kadar (yağlama sistemi içinde normalde sadece o sistem 70 tl) inince birşey demeyim dedim zaten şimdilik yağmala sistemini takmamışlar 2 depo btirip götürcez hem ayar yapack hem sistemi takacak
Olumlu görüşlerim;
İşçilikleri güzel olmuş arabanın gidişi ne kadarda olsa benzin kadar olmasada gayet güzel 8 kişi (4 ü çocuk) gezdik banamısın demedi o halde bile sardırabiliyorum
Şimdi size birkaç sorum olacak ben bu arabayı her stop edişimde benzine alıpmı stop edeyim yoksa gazda stop edip kolay çalışması için bir işlem uygulayımmı ? , Bu hava filtresinin önünden uzanan hortumun ağzını kapayımmı bazı arabalarda örüyorum ya tamamen kapatıyorlar ya da ağzını daraltıyorlar , ozan abimin bir knusu vardı lpg mikseri ile ilgli hava filtresi kapağı yükseltipim mikserin daha iyi hava alması sağlanıyormuş öyle birşey uygulamama gerek varmı ve bu işlem neye yarar şimdiden herkese teşekkür ederim .. :favo1:
bu arada buda LPG de ilk 0-100 ümüz olsun dedik benden kaçarmı kaçmaaaaaaz :++::++::++:
http://www.youtube.com/watch?v=WwVuuSM4moo