škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

yeti experience 1.2 tsı dsg

yasin · 18 · 7313

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yasin

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
yeti experience 1.2 tsı dsg Türkiye de bu paket var mı sıfır yada ikinci el

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı yasin

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
skodanın sitesinde okmudu bende aynı fiyat yazıyordu ama bu paket donanımındaki yetiyi görmedim Türkiye de

Çevrimdışı HakanAltunay

• ®
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.kizilay.org.tr
Experience donanımı mevcut çokta sattık fakat artık Active ( Aksiyon paket ) , Ambition ( Tekno paket ) donanımları cıkınca skoda experienceyi getirmez oldu.Özel siparişler geliyo 3 ay tahmini geliş fiyat garantisi yok :)

Çevrimdışı yasin

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Experience donanımına sahip olan paketi ambition tekno paketimi oluyor

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: yasin;259126
Experience donanımına sahip olan paketi ambition tekno paketimi oluyor

Hayır exp. ayrı ambiante tekno ayrı.Ambiante tekno exp. donanıma yakın ve daha ucuz olduğu için seçiliyordur.

Çevrimdışı yasin

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
teşekkürler , iki paket arasındaki donanım farklarını öğrenebileceğim bi link verebilirmisiniz

Çevrimdışı yasin

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
tekno pakette artı gelen neler var birde plus diye bir paket varmış ama ben skodanın sitesinde göremedim bilginiz varmı

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: yasin;259223
tekno pakette artı gelen neler var birde plus diye bir paket varmış ama ben skodanın sitesinde göremedim bilginiz varmı

Arabada kataloğu var akşama doğru taratıp eklerim:)

Çevrimdışı turker

• TDI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.ilkerturker.com
Alıntı yapılan: HakanAltunay;259049
Experience donanımı mevcut çokta sattık fakat artık Active ( Aksiyon paket ) , Ambition ( Tekno paket ) donanımları cıkınca skoda experienceyi getirmez oldu.Özel siparişler geliyo 3 ay tahmini geliş fiyat garantisi yok :)

Hmm.... Samsun'da Skoda satışı genel olarak nasıl gidiyor? Orada Opel & Chevrolet bayisi olduğu için önceki yıllarda anladığım kadarıyla Kalos, Aveo vs baya satmış. Sokaklarda çok Kalos var 2005-6-7 vs... Millet mesela Fabia'ya ilgi gösteriyor mu çok merak ediyorum.

(Bu arada Skoda kaç senedir var orada, yeni sanırım...)

Not : Samsun hanımın memleketi olduğundan arada gelir giderim...

Çevrimdışı Salih28

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
1.2 tsi dsg experience bende var yalnız 15 ağustos itibariyle sıfırı 63.500 tl olmuş + 970 lira boya parası var.bu skoda ne yapmaya çalışıyo anlamış değilim :(

Çevrimdışı Mandioka

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Ben ambition+ tekno paket kullaniyorum. Buradaki iki paket arasinda  3-4 fark var.
Exprience da arti olarak en onemli donanimlar : 1-) 17" jant dolomite 2-) elektronik klima
3-) Xenon far 4-) kararan dikiz aynasi
Ben ambition paketimde aile guvenliginden dolayi ekstra hava yastiklari ilave ettirdim ( diz koruma ve arka yan) bu ikisi exprienceda yok ve  extra maliyeti oldukca yuklu. Bunun yaninda ust tavan citalari ( goruntude cok onemli), karartilmis Arka camlar ve lastik basinc olcme sensoru paketimde var ve bunlar exp. Da yok..
En onemli detaylardan biriside 16" Moon jantlar Ambition da standart ve bu jantlari  seviyorsaniz sadece bu paketle alabiliyorsunuz. Ekstra satmiyorlar. Bu da sizin jant zevkinize kalmis..
Ama ben illada exp. Istiyorum diyorsaniz hava yastiklari, ust tavan citalari ve lastik basinc sensorunu kesin ilave edin derim , super olur..