arabamı sattım kaldım yaya :S
1 nolu arac sahibi başoğlu otomobil hayatımda gördüğüm en pis satıcı
aracı ekspertise sokmak için önce arac pazarlıgı yapıp kapora almak istiyor arabada sorun cıkarsada araba benim çıkmazsa senin ama kapora yanar diyor bununlda kalmayıp aracı ustaya götürmeyi ( usta dediğim yer sokagın başı yüce oto ) ben senle mi ugrasıcam getir burda baktır ben anlamam diyor uslubu filan kesinlikle benden araba alma der gibi ilginç derecede rezil bi yer aracta benim bile anlıyabilecegim şekilde sag arka camurlukta boya var ölcüm aletiyle kendide ölcüp kabul etti ayrıca arka tamponda da bunlara ilaveten ön kapıt derin çizikler içerisinde.
servis bakımlı değil sözde 72 binde kısacası bu mekandan deil alışveriş selam bile alınmaz oldugundan elendi.
Dün gece buldugum ilandaki arav sahibi ise hangi arac için aradınız diyen fakat sahibinden yazan bir abimiz 1 ay önce almış satıyor bakımları yapılmış ama nerede bilmiyor noter olmaz ise sözleşme ile satarız diyorki bunları yapabiliyorsa kesin esnaf yada al satcı direk bundan da kaçıyprum.
2 nolu ilandaki arac inşaat şirketinde gibi onun için eledik kaldı geriye satmakta nazlanan çorludaki ilan pazartesi sabah çorluya gidiyorum 12 ye kadar noterler çalışıyormuş en azında narkadasın elinde expertiz raporuda var servis bakımlıda bu süre zarfında bende arac bakıp taksiye binicem :s
birde fabiaI fabia II hangileri ve farkları neler desem kızarmısınız
(daha almadan basınızı bu kadar agrıttım aldıktan sonra cekiceginiz var benden)
Unutmadan Velibaba sanayiden Skoda Şampiyon Musa ustanın arac hakkında oldukca yardımı oldu skoda alsamda almasamda gidip birebir teşekkür için ugruycam kendisine )