Bence Uğur abime sor derim o bayağı araştırmış bende araştırdım ama internetten bilgilerle o daha detaylı görmüş cihazları incelmiş
Benim kendi dusuncem bu is kisinin istekleri ile alakali.
SLR makina almak demek cok iyi kareler yakalayacaginiz anlamina gelmiyor. Benim SLR makinalara bakisim biraz daha farkli. Oyle bir makina alinca bu ise gonul verme taraftariyim, sirf makina almayla bitmiyor. Madem boyle bir makina aliniyor, cok iyi kareler yakalanmak amac ediniliyor ona gore de Tripod olsun cestili lensler olsun kaliteli ve degisik filtreler ile makina desteklenmeli.
Fotograf konusunda profesyonel biri degilim, duz mantikla fotograf ceken biriyim. Bu acidan benim alacagim makina bana ekstra aparatlari ile masraf cikarmayacak, isimi en iyi olculerde gorebilmeli. Bunun yaninda da ara sira bana esneklik saglayarak manuel pozlama imkani verebilecek bir urun benim icin yeterli oluyor.
Biz birbirimizi biliyoruz detay virusunden, bir basladik mi durmuyoruz. SOnuclar ortada. Bunun icin kendi onumuzu fazla masraf cikarmayacak sekilde tikamaliyiz.
Canon G12 benim hosuma gitti, cektigi fotograflarda bayagi hosuma gitti. Tavsiye ederim. Tabii her zaman dedigim gibi makinayi canli gormenizde fayda var....