Bencede ev olsunda. Araba zamanla halledilir. Yine bi 80-90 sayfalık topic açarız
Roomster olsa yapardı abi. :hhh::hhh:
yaw topic olsada olur olmasada bu işin latife yönü zaten.ben zaten buranın gediklisiyim.:++:
Hocam olmaz şimdi, arabayı alırken baya masrafa girdik, sayfalarca mesaja parmaklar çalıştı, ekranlar saatlerce açık kaldı, ülkenin internet trafiğinde belli bir yer işgal ettik. Buna izin veremeyiz. Henüz masrafı çıkarmadık
evet üstad haklısın katılıyorum.ben octiyi satsam octi gitmem diye diretir gibi geliyor bana.(canım öyle istiyor)
hocam kaça gider bilmiyorum ama senden de bu skoda aşkı geçmez bu yüzden 2001 2002 fabia sedan bulur binersin mis gibi; eviniz de olmuş olur...
bende merak ediyorum kaça giderde ama kar yapacak halim yok zaten 500-1000tl zararına bile bana göre kar sayılır.ama inanın satsam bana çok zor gelecek evlat acısı gibi gelecek bana.Dün öğleden sonra ön panjurun siyah bölümüne wd-40 pas-kir sökücü sıktım alt tarafınada o kadar harika oldu ki sıfır gibi oldu mübarek.ayrıca slikon spreyide konsol ile ön cam arasına sıktım harika oldu.hanımda kıskanmaya başladı bana bu kadar önem vermiyorsun diyor birde detaylıgcı olsam eve getirmicek gibi geldi bana.:knp: