Kardeşimi Kırklareli Lüleburgaz MYO Kimya bölümüne yazdırmaya götürdük. Ailecek gidelim dedik, merak ettiler okulu,tamam dedim sabah erkenden gideriz.
Sabah olur gözler pörtlek pörtlek,arabanın yakıt değerini ve kmyi sıfırladım. Çalıştırdım, neyse yola çıktık arabayada el frenin arkasındaki bardak boşluğuna sığacak şeklinde ufak bir termos aldım sıcak su doldurdum. Ooooh trafik kuralları ihlal :++: ama kontrollü gittim, bu keyfi hiç birşeye değişmem;
Gidiş ortalamamı çekmeyi unutmuşum. 4.1-4.3 arası gidiyordum. Baktım geç kalıcaz kırklareli 99 tabelasını görür görmez dipgaz, sabah rüzgarda yok banamısın demiyor valla yarım saatte vardım. 5.3 oldu ortalama hemen. 200km hızda bile 5.5i geçmiyor namıssız
Neyse dönüş yolundayız. Birisi yakıt tüketimimi dedi :hanz: :
Uyku bastırmaya başladı benim keyif yine hazır.
Octiye bak dolapmı koymuş o öle ? ablacım çok kontrollü gidiyordu dörtlülerle helal.
Albeanın önü yere sıfırdı arkası vaziyet böle
Toplam yapılan yol aşağıda. Yaktığım yakıt ortalaması bu şekilde. Biraz bastım arada arabada 4 yetişkin klima en düşükde, trakyadan karpuz almadan dönmem dönüştede bagajda karpuzlar falan anca.
Bi ara basmama rağmen 4.6dan 1gıdım yükselmemişti, ne hikmettir deyip telefonun kamerasıyla çektim. Sizlere gösteririm dedim 4.7 oldu vidyoda :++:
[DM]xkxmjp_artmaz-dedik-artty_auto[/DM]