Karayolları Trafik Kanuna göre; Özel Garaj statüsündeki park alanları çıkışına dair bir hüküm yok, Kamu ya da Kamuya ait alanlara ait hüküm vardır.
Ama şu maddeden işlem yaptırabilirsiniz;
61/1-ı (Taşıt yolu üzerinde kurallara uygun şekilde park etmiş araçların çıkmasına engel olacak yerlerde park etmek)
66 Lira Cezası ayrıca; Trafik Zabıtası tarafından araçlar çekilir ve masraflar ödenmeden de araç teslin edilmez diye de kanunda belirtilmiştir.
Abi garaj taşıt yolu uzerınde degıl bına onunde demır kapılı garaj gırısı var bına arkasında garajlar oranın onune park edıyor garajı ust komsum hacı amcadan kiraladım:D şimdi onada soyledım uygun bı lısanla soyleyecek ben yaş bakımından birşey soyleyemıyorum ama bı sonrakıne çarşı karışır:)) bu arada şu an arabamı arbasının arkasına çaprazlama parkettım ılla benı cagıracak kolayına gelıyor çagırılmak.
bu arada o alet cok guzelmiş gonul rahatlıgıyla duvardan duvara vurabılırım:rm:
polisten zaten umudum yok tupun evraklarını teslım etmeye gıttım nerdeyse dayak yıyordum:( zabıtayıda bır sekılde bulucaz artık. bır zaman turgut altınok arka garajda alman kurdu besleyen komsunun kopegını aldırtmıstı ozel rıca ıle kopek cok saldırgandı zıncırını kırdı bır ara kedi görmüş galiba:D zabıtayada belkı bı 50 lıra verılıp yaptırtılabılır:D:D