hayırlı olsun yine skoda'sız yapamadın değil mi,bu bir hastalık değilmi.peki kaça aldın kaç km de.motorun cinsi cibilleti nedir,kaça aldın,rengi nedir.?
Öyle valla başka arabalar baktım ama aklım skoda' da kalır diye skodaya odaklandım yine..Bildiğin araba sonuçta, uygun fiyata kaliteli bir otomobil alıyorsun..İsteyen bakabilir benim aldığım fiyata benim aracın modeli kadar yüksek, km'si kadar olan daha donanımlı olan, daha iyi olan bir araç yok..Bulan varsa söylesin..
Araç
2011 model 1.2 HTP 70 HP 5000 km'de Ambiente
dinamik.(Şu ankilerin en fulü)
Şeker beyazı renginde..23200 TL'ye aldım.Tamamen hatasız bir otomobil..
Tabiiki yine 1.2 HTP...
Ama bu defa mavi değil, beyaz.
O kadar kötülüyorlar gitmez, basmaz, çıkmaz diye...
Bakın 3. HTP sini kullanıyor bilen adam...
Allah kaza, ceza vermesin...
Valla abi ben 1.2'den memnunum..Adamlarda güveniyorlar ki hala satıyorlar..KAldı ki be Roomster'da kullandım 1.2'yi..Roomster 'ın rüzgar direnci daha fazla ve daha ağır olmasına rağmen gayette güzel gidiyordu..Katalog üstünden fabia 1.2 daha az yakıyor elbet..Göreceğiz...
Hem bu 1.2 'ler yeni versiyon.Daha sessiz, daha az tüketiyor!
160km/h hıza kadar o kadar rahat çıktı ki..Ben şaşırdım..3. vites 135'i görüyor..Bu da çok şaşırtıcı..90 ile giderken devir 2700^'lerde bu da çok iyi bence..80'le giderken 2000 devirde..Şaka gibi
Roomide aynı hızda devir 2500 civarıydı..
ŞAhsen memnunum 1.2'den..Hem vergiden de avantaj..Katalog verisi 4.5 l/100 şehir dışı..
Hızlanmada 1.4'ler ile kapışırım bile
Tek handikap fabia'daki 1.2 yüklü iken hiç çekilmiyordu..Bakalım bu yeni 1.2 'lerde öylemi göreceğiz..