gökhan abi cillop gibi kazasız belasız inşallah.
bazı ufak değişikliklikler oluyor ilk gelen fl roomsterlara da fl demeye bin şahit lazım. koltuk kumaşları benim fabitoyla aynı, 1 din radyo cd vardı ve yol bilgisayarı yoktu.
Sağol Birkan
İlanlara baktım Roomster FL'leri içleri hala çok kötü..Simsiyah bir konsol, hiç krom ayrıntı yok.Maliyeti yüksek kalıyor sanırım.O yüzden dengelemek için bazı şeylerden kısmışlar..
Beklediğim topic gelmiş
Hayırlı uğurlu olsun, bence de çok mantıklı bir değişiklik oldu. Zaten bi kasanın makyajlısı varken öncekisi hep eziklik sebebidir bende
Farklılıklar listende 5.vites yok, Fabia I'den uzun mu 5. vites? 3000 devirde kaç yapıyor?
Bu arada güle güle & güzel günlerde binin...
80 ile giderken 2100 devirde 100 ile giderken 2700 devirde yaklaşık..Yanlış hatırlamıyorsam..
Hayırlı uğurlu olsun abi,Kazasız belasız inşallah.
Araç temizlik istiyor
Aynen öyle, iç temizliğe ihtiyacı var..Malzemelerimi ayarlayıp haftaya bakım yapmayı düşünüyorum....
hayırlı olsun tüp taktırıcan mı benzinliydi dimi?
LPG düşünüyorum ama şimdi değil..Kıyamam zaten orasını burası deldirmeye söktürmeye
İlave bilgi..: Roomster'daki gibi rampa çıkarken araç kasmıyor.Dün gece aileyi bindirdim arabaya..Bagajda 3 adet 19 LT'lik su vardı.Araçta 4 kişiydik klimayıda açtım denemek için.Rampada gayette tatminkar bir çekişi hissettim..Şaşırdım doğrusu...