škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Superb 2012

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı WebKings

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
İyi günler buraların yenisiyim araba almayı planlıyoruz superb 2011 ile superb 2012 arasındaki farkları öğrenebilirmiyim ? ve çok merak ettiğim bir konu Tsi motorlara gaz taktırılıyormu eğer taktırılmıyorsa 1.6 tdi motoru tercih edermisiniz bu kasayı bu motor kaldırırmı ? :D

Çevrimdışı baba63

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.medyaurfa.com
TSİ'ye LPG takılıyor diye biliyorum ama ne kadar verimli çalışır bilemiyorum..2011 ile 2012 arasında bir fark yok..Sadece bazı opisyonel donanımlarda farklılık oluştu.

Çevrimdışı WebKings

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı superbdolar

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: baba63;267004
TSİ'ye LPG takılıyor diye biliyorum ama ne kadar verimli çalışır bilemiyorum..2011 ile 2012 arasında bir fark yok..Sadece bazı opisyonel donanımlarda farklılık oluştu.
hangi opsiyonel donanımlarki kısıldımı yoksa artırıldımı....???
eğer 0  km düşünüyorsanız okdar para verilecekse 1.6 tdi  düşünü derim fakat uygun ikinci el tsi bulduysanızda pişman olmazsınız.bizde suan tsi elegance var gayet memnunuz ve yakıtı bizi baya bi korkutmuştu  cok yakar dioduk 40 kurusun altında yakıyor 34-35 kuruş yaktırmakta sizin elinizde...

Çevrimdışı HakanAltunay

• ®
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.kizilay.org.tr
Tsi lpg takılıyor fakat takan müşterim enjektörlerini yaktı komple değişim yapıldı bir sürü para verdi.
Farkı ise Maxi Dot bilgi ekranı türkçe oldu ...

Çevrimdışı baba63

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: superbdolar;267021
hangi opsiyonel donanımlarki kısıldımı yoksa artırıldımı....???
eğer 0 km düşünüyorsanız okdar para verilecekse 1.6 tdi düşünü derim fakat uygun ikinci el tsi bulduysanızda pişman olmazsınız.bizde suan tsi elegance var gayet memnunuz ve yakıtı bizi baya bi korkutmuştu cok yakar dioduk 40 kurusun altında yakıyor 34-35 kuruş yaktırmakta sizin elinizde...

18'inc Luna Jant Opisyonu kalkmış. Yerine 18' Luxon gelmiş.
Deri Döşeme de ön koltuklar havalandırma opisyonuda eklenmiş.

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
1.6 TDI o kasayı kaldırır kaldırmasa koymazlar zaten;)

1.5 dCI latitüd, 1.6 TDI passat,superb gibi araçların 0-100 verileri(kağıt üstünde) kullandığımız çoğu araçtan iyi.Yani benim fabianın(TDI 80hp) 0-100 verisi 13,2 saniye.Bu araçların 11-12 saniye civarlarında.Ama 0-120 de işler değişiyor:D

Çevrimdışı WebKings

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Valla bilemiyorum artık hayırlısı :D

Çevrimdışı tayozi

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: WebKings;267000
İyi günler buraların yenisiyim araba almayı planlıyoruz superb 2011 ile superb 2012 arasındaki farkları öğrenebilirmiyim ? ve çok merak ettiğim bir konu Tsi motorlara gaz taktırılıyormu eğer taktırılmıyorsa 1.6 tdi motoru tercih edermisiniz bu kasayı bu motor kaldırırmı ? :D
daha önce kullandığınız araç dizel değilse ve benzinli olupta güçlü bir motor kullanmadıysanız hiç düşünmeden 1.6 tdı motoru alabilirsiniz. ancak 1.9 veya üstü dizel bir araçla bu motor malesef kıyaslanamaz. biraz hantal kalabilir. tabiki son hıza ulaşmakta neredeyse 40-45 saniye sürüyor. 160 km üstü çok nazlı ivmeleniyor. yinede kalite-fiyat oranına göre çok makul fiyatlarda hala.

Çevrimdışı Burakurt1992

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
son ötv güncellemesinden sonra superb 1.6 tdı elegance fiyatı 80.000 tlyi bulacak gibi %12,5 zam gelmiş sanırım

Çevrimdışı baba63

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
1.600 cc ye zam gelmedi...1.600 cc 1597 cc ruhsatta...
Yani 1.600 cc'den sonrası için zam...
Benim aracıma ötv ile birlikte tam 40 bin tl zam geldi..Şimdi olsa almazdım..Tam zamanında zam ve ötv yokken almışım aracı iyiki...
« Son Düzenleme: 14 Ekim 2011, 00:35:57 Gönderen: baba63 »

Çevrimdışı 06navy

• Black Eagle
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Burakurt1992;272534
son ötv güncellemesinden sonra superb 1.6 tdı elegance fiyatı 80.000 tlyi bulacak gibi %12,5 zam gelmiş sanırım

Benim bildiğim kadarıyla zam 1600cc'den büyük araçlara geldi. özellikle 2000cc'den büyük hacimli araçlar için %25 civarı bir zam geldi.

Çevrimdışı Burakurt1992

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
anladım o zman sadece
 superb 2.0 de zam yapıldı

Çevrimdışı baba63

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Burakurt1992;272539
anladım o zman sadece
superb 2.0 de zam yapıldı

Evet..
2.000 cc de ötv %60'dan 80'ne...2.000 den büyük motorlara da zam oranı %80'den %130'a çıktı...

Çevrimdışı Burakurt1992

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
peki 2012 de 1.6 TDI otomatik gelir mi acaba ?