0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öncelikle kil edinin, önce boya temmizlensin. Ardından AG SRP adlı ürünü uygulayın elle, başlangıç için favorim, hafif çiziklere dolgu yapar ama mucize beklemeyin. Kil ve SRP ardından boya temiz ve pürüzsüz hale gelir. Ardından bu güzelliği waxla korumaya alın. Collinite veya FK1000P gibi bir wax iyi olur. Bunlarla başlayın, merka ve zaman varsa devamı gelir. Forumda bu uygulamalarla ilgili bolca yazı, foto var
tesekkurler İrfan Bey peki bu uygulamalar için gerekli hangi malzemeler kullanılmalı ped vs. birde bekleme sureleri onemli mi kil ve srp den sonra waxdan once...wax in ardından glaze ve polish uygulamasımı yapılmalı son olarak ?
valla irfan hocam benim de bu konularda kafam cok karisik, kavram kargasasi yasiyorum simdi ben urunler alip sitenin yikamacisinda yikatayim diyorum, uskudar meg uzak kaciyor bana. urunleri ben alip onlar da yikatayim diyorum. neler almaliyim? kil almak gerekir mi?
Söylediklerime ek olarak 2-3 tane sarı el pedi, 3-5 mf bez yeter, bekleme yok bu ürünlerden diğerine geçerken. Kil > SRP > Wax sırasıyla Kil mutlaka al, sen buluşmaya geleceksin diye biliyorum, orada netleştiriz