Bir de sizin gözünüzden farkları alabilir miyiz? (Roomi ile...)
Skoda dersine çalışmış, makyajsızlardaki ufak tefek sorunların üstesinden gelmiş, pandizot bağlantıları vb. yerlerde farklı malzeme kullanmış.
Yalıtım çok çok düzelmiş, eski kasada polen filtresinin olduğu tavanda köpük vardı sadece, şimdi üzerine ek bir kaplama daha yapmış.
Kapı kapanış sesi bile farklı, iyileştirme var bence.
Direksiyonun simidinin şekli ele daha iyi oturacak şekilde değiştirilmiş.
Sert Dunlop'lar vardı Roomster'da orijinal, bunlarda Conti premium Contact 2 var, gayet sessiz. Kasa küçük olunca viraja giriş, hızlıyken şerit değiştirme gibi durumlarda minimum yanal sallantı var.
Döşeme rengi en az kir gösterecek renkte. Ama zemin halısı siyah olunca en ufak toz belli oluyor, eskisinde kırçıllı gri idi. Bir de keşke iç kısımdaki plastik döşemeler siyah olsa
Sadece bixenon farlarımı ararım sanırım uzunlar lazım olunca
Tabi ki Roomster da olmayan donanımlar gözüme hoş geldi (gündüz farı, 4 cam elektrikli, ısıtmalı ve kumandalı aynalar, ESP, ASR, yeni radyo renkleri). Park sensörü bu kasada bana çok gereksiz, ama hanım kullanacaktır, eminim.
Bir de bu motora 1.2 diyemiyorum hala, çekiş çok çok iyi atmosferik 1.2 ve 1.4 motora göre. 120 km süratte ara. 2500 devir civarında olunca motor sesi zaten içeri gelmiyor. Sadece rüzgar sesi aldım, belki ters esen sert rüzgar yüzündendir. Keşke bir de Maxi dot koysalarmış, makyajsız Ambiantelerde var mesela.
Umarım yeni yılda daha bol sayıda gelir 1.2 TSI motordan, zira ideal bence, TDI'si de çok km yapacaklar için lokum gibi olur.