QUOTE=lrfan Skoda dersine çalışmış, makyajsızlardaki ufak tefek sorunların üstesinden gelmiş, pandizot bağlantıları vb. yerlerde farklı malzeme kullanmış.
Kesinlikle öyle bende dikkat etmiştim.:ok: Yalıtım çok çok düzelmiş, eski kasada polen filtresinin olduğu tavanda köpük vardı sadece, şimdi üzerine ek bir kaplama daha yapmış.
Daha geçen gün gördüm bende , daha polen filtresini çıkartmadım ama..
Kapı kapanış sesi bile farklı, iyileştirme var bence.
Evet evet en hoşuma gidenlerden birisi bu da..Tok kapanış, güven hissi veriyor.. Direksiyonun simidinin şekli ele daha iyi oturacak şekilde değiştirilmiş.
Sert Dunlop'lar vardı Roomster'da orijinal, bunlarda Conti premium Contact 2 var, gayet sessiz. Kasa küçük olunca viraja giriş, hızlıyken şerit değiştirme gibi durumlarda minimum yanal sallantı var.
Benimkinde neden Dunlop var Gerçi bana iyi geldi, beğendim ama conti olsa daha sevinirdim.. Döşeme rengi en az kir gösterecek renkte. Ama zemin halısı siyah olunca en ufak toz belli oluyor, eskisinde kırçıllı gri idi. Bir de keşke iç kısımdaki plastik döşemeler siyah olsa
Halı paspasları kullanayım diyorum kışında bakalım ne olacak.Zira çok elit duruyor içerisi.. Sadece bixenon farlarımı ararım sanırım uzunlar lazım olunca
Boşver abi, bence bu halide çok güzel..
Bir de bu motora 1.2 diyemiyorum hala, çekiş çok çok iyi atmosferik 1.2 ve 1.4 motora göre. 120 km süratte ara. 2500 devir civarında olunca motor sesi zaten içeri gelmiyor. Sadece rüzgar sesi aldım, belki ters esen sert rüzgar yüzündendir. Keşke bir de Maxi dot koysalarmış, makyajsız Ambiantelerde var mesela.
Maxi dot'u bende isterdim, çok hoşuma gidiyor o ekran..