0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hocam 10000. mesajın hayırlı olsun
Arkadaşlar bedava site sahibi olmak istiyorum ve bu tarz yazılar mailler alıyorum sizce bunun bi mahsuru varmıdır,sağlıklı olur mu?
irfan abi bu konunun başlıgını genel sohbet hızlı soru cevap olarak güncellesek nasıl olur ?
:+1::eyv.::kat::heyo::clap::Dvay be ne zamancık olmuş yaw,aslında detaylıngdan falanda anlamam oralardan anlamam ve bundan dolayıda anlayanlar kadar mesaj yazmadığım halde sıkı bir mesaj mübtelası olmuşum.nice 10 binlere diyelim.not,irfan hocam mesajı 10 bin olan kaç kişi var forumda merak ettim. günceldir.anlayan arkadaşlar cevap bekliyorum.
Hocam taktın mesaj sayılarına yahu, aklında bir rakam varsa yaz, ben değiştireyim
İrfan abi Muhammet hocamızın mesaj sayısını 100.000 oluyorsa yapsana bi :rock1: İmza olarakda forumun en gediklisi yazarsınız :++:
son zamanlarda banlanmış epey üye görüyorum hayırdır temizlik falan varmı ne iştir hatta skodaoğuşlar bile üstü resmen çizilmiş,sakıncası varmıdır nedir bunların suçu meraktan soruyorum sadece.mahsuru varsa söylemeyi sayın kırmızılı abiler.
Foruma reklamla gireni aynı hızla uğurluyoruz, bakınız Forum kuralları, herşey açık