Vallahi billahi Allah korudu. Dun aksam izmirde disari cikacaktim sitenin otoparkinda tingir mingir hareket ederken paralel park halindeki iki arac arasindan 7yasinda yeni sunnetli veledin teki bisikleti durduramayip daan dedi sol yandan bana carpti. Cocuk oldugunu gorunce aklim cikti. Kostum yanina baktim kafasina falan darbe almamis arabanin altinda kalmamis ayakta cayir cayir agliyo. Eli uf olmus bisikletinin gidonu yamulmus.
Cok sukur ufakligin biseyi yoktu cok ucuz atlattik. Gecti aglamasi duzelttim bisikletini vurdum poposuna saplagi yolladim ama o 20saniye yasadigim tirsintiyi hicbi sekilde aciklayamam.
Lutfen sizde dikkat edin. Daha onemlisi bircok cocuk sahibi abimiz var cocuklarinizi oyle basi bos salmayin belirli yerlerin disina cikmasina (yol otopark vs.) izin vermeyin. 1 saniye gec gelseydim alacaktim arabanin altina..
Ayrica 12 yasina kadar cocuklarin 2 tekerlekli bisikletle basi bos gezmesi kanunen de yasaktir.
Angrybirde gelince aynasi dustu taktim yerine. Ayna motorunu duzeltiyim derken ayna camini kirdim. Aynanin boyasi cizildi bide sol arka kapi cizildi. Boyiyim mi yoksa rotus mu yapiyim kararsizim..