0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hortum plastik mi yoksa havalandırma için kullanlan alüminyüm benzeri bir maddeden mi? Yanlış bişey yapmayalım.[emoji5]
Dizele uymuyor mu yauv:D
Hortum plastik mi yoksa havalandırma için kullanlan alüminyüm benzeri bir maddeden mi? ...............[emoji5]
Hocam o kadar yola değmez diyecem, ben de adanaya gidiyorum gibi gibi...Siyah ve sıcak memleket..Bi daha düşünün derim. İçerdeki fiber kaplamalar da pek hoşuma gitmedi. Vites topuzu yıpranmış ve ruhsat tarihi 04/08/2014.Kıllık gibi olmasın da...
Arkadaşlar bu aracın sahibiyle görüştüm alırken kendisi expertiz yaptırmamış ama hasar görünmüyor yok yani ama geldiğimizde expertiz raporunda söylediğiniz dışında değişmiş parça çıkarsa bizim yol masrafları ödermisin dediğimde öderim demiyor teminat vermiyor.Ayrıca en kötüsü tokat'da skoda servisi yokmuş vw servisi varmış ama expertiz raporu sonrası evrak kaşesi basmayız imzamızı atmayız demiş.İyice işkillendim.
Bütçe artırmak mümkünse şunu yapıştırın hocam http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-sahibinden-daha-8500-km-arac-199386277/detay