0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Keyfi baskadir vosvosun Sent from my iPhone using Tapatalk
Dizelden tupe gecis nasil Sent from my iPhone using Tapatalk
Hiç sorma yaa,yıllardar rampadan korkmaz vites düşürmez ben.Şimdi rampa aşağı biraz alsında çok tıkanmasın diye hesap yapıyorum.Bugün tekrar Octaviayı kullandım.Rampada verdim odunu.
Bana doğru soylemiyor gibi geldi . sıfır ayarında ama boya var gösterdin mi ? hiç arabayı
İç aksamı temiz duruyo tabi ama benim bi defa başım yandığı için bir daha galeriden araba almakmı?Asla!!!Sent from my iPhone using Tapatalk
arkadaşlar şu golfu düşünüyorum değerlendirme alabilir miyim?https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-otocity-den-2012-vw-golf-1.6-dizel-93.000-km-de-342592593/detay/
Abi sen durup durup nerde leş araba varsa onlara bakıyosun. Bu araba alınmaz. Galeriden zaten araba alınmaz. Böyle yarım ağızla yazılmış bikaç parça boyalı diyen hiç bir insan evladından araba alınmaz. Arabanın koltuklar falan leş,çakma jantlar ofsayt, arabanın solunda amerikan park var sağında yanmıyo, merceksiz farda xenon var saygısız ahlaksızın önde gideni vs vs VE DAHA SAYAMADIĞIMIZ BİRÇOK ÖZELLİĞİ MEVCUT bu adamın. Yaramaz abi kısacası temiz araba al az modeli düşük olsun kafan ağrımasın, arkandan ne iteledik demesin kimse. Edit: sol sinyal koluna bak cc falan yok arabada bide yalancı çıktı