0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar bu benim cd çalara bi çare bulun Zannedersem aux girişi yapılabiliyormuş bu iş orjinalliğini bozmaz değil mi yani ortalıkta kablolar gezinir mi ? Maliyetli bir iş midir? Herhangi bir teypci yapabilir mi? Yada alternatif başka bir yol var mıdır?
www.skodaturkey.com sitesinden gir bence, bazı ayarlar diğer domainlerde sorun çıkarmıştı.
Merhaba Gökhan,Sendeki dertten ben de muzdaripim. Mesajını görünce küçük bir arama sonucunda bak ne buldum, bu konuda beraber bir çalışma yapabiliriz, hem de Ankarada'yız :ok:
Uzun süre önce aldığım plak2r bitmek üzere.Bu sefer başka bir plastik bakım ürünü denemek istiyorum.Neler tavsiye edersiniz?Çok parlak bir görüntü olsun istemiyorum.Meguiars quik interior detailer nasıldır ?
yaz sonu srp,colli 476,glaze,nxt uyguladım.Korumanın uzun süreli olması için ne önerirsiniz?Kış için her ay meg sarı waxı kullanmayı düşünüyorum zararı olurmu?teşekkürler
beyler adam aramızdanmı arabasını ciziyolarms oda böyle yapmışşş http://www.haber7.com/neler-oluyor-hayatta/haber/923520-oglum-bak-git-plaka-olduOtomobilinin plakası 01 BAK 25 olan kuaför, 'bak' kelimesinin önüne 'oğlum', sonuna da 'git' yazdırarak temizlik işçisinin "Oğlum bak git" sözünü plakasına yansıttı. Demiroğlu, plakasının bu espriye uygun olduğunu belirterek, "Bazıları otomobile dokunarak çizilmesine neden oluyor. Bunlara uyarı amaçlı da oğlum bak git esprisini yaptım" dedi.
bende geçenlerde gördüm. "ASS" (ing. kıç demek) plaka. yahu bunu bilerek mi aldın dedim. hoşuma gittiği için aldım dedi. dedim böyle böyle bari yanlarına yaz "sen ancak ASS'imi görürsün" diye biraz şekil olur dalga geçmezler.
Bilecikte olan yok mudur yahu... Fabia ve octavialar görüyorum buralarda