Bugün enteresan bi olay yaşadık. Arkadaşın aşağıdaki vaziyetteki i30'unu yıkamaya götürdük.
Araba geçen sene alındı, 1 senede sadece 1 defa yıkanmış, o da servise uğradığında yıkamışlar :rm: Benzinlikte köpükle yıkıyorlar, köpükten sonra bagajımdaki süngerle kirleri "yumuşattık"
ardından biraz da ıslak ve kuru bezlerle iç/dış girişip aşağıdaki hale getirdik:
İlk alındığında boya koruma vs yapılmıştı, faydası var gerçekten.
Neyse sadede gelelim, benzinlikten 2 araba çıktık. Arkadaş önden çıktı ben arkadan. Çıktıktan hemen sonra aynada bi Astra GS miydi neydi, görünce kenara kaykıldım, yanımdan jet gibi geçti. i30'u da geçti. Bi araba daha vardı yarış halinde olduğu, o da geçti gitti. Sonra bi baktım, aynadan yardırking bi siyah A3 geliyor. hemen önümde bi makas attı, benim arabanın burnunun önünde yaptı bunu, arkadaşım da arkadan geldiğini görmüş olacak ki iyice kenara çekildi, bizimkisi makas ata ata devam etti. Az ileride Kastamonu yol ayrımı var, üniversite kavşağı... Oraya varmadan makasın birinde fazla sert kırmış olacak ki araba önden kontrolü kaybetti. Sola kırıyordu, sola fazla döndü ve hoooppp kendi etrafında dönerken ortadaki kaldırımdan zıplayıp karşı şeride... Karşıdakilerle Allah'tan çarpışmadı, öğrenci servisi falan vardı, nasıl oldu bilemiyorum. Oradan geriye nasıl sektiyse tekrar ortadan geri bizim şeride zıpladı ve durdu... Tam amerikan filmi sahnesi, biz 20-30 metre geriden seyrettik! Ortalığa baya bi A3 parçası saçıldı. ESP'si falan kesin vardır ama fiziksel sınırları zorlayınca hepsi hikaye, bi de yoğun yer, Allah'tan kimseye çarpmadı...