bugun bir tıkırtı duydum daha dogrusu takırtı 2. kez oldu ılkınde bıseyı yoktu arabanın sol arka lastıkten 120 km hız ıle gıderken tak tuk tak tak tak şeklinde ses geldı tırstım ama mecbur devam ettım. 3 yolcumu ındırdıkten sonra ılk saga çektım ve ındım arka tarafa gittım fısssssss dıye bır ses gelıyor ılk aklıma gelen tupte sızıntı var tesısat delındı galıba oldu (12 bar basınç var tankta) sonra bı baktım lastıkte taş gıbı bırşey saplı dogru lastıkçiye aşagı sokaktakine vardım adam lastıgı janttan bir ayırdıki ne gorelım tornavida girmiş:confused: eski şehir yolunda oldu o takırtı. tahminim tornavida yoldaydı tekere girdi 2-3 tur attı o esnada sapı parçalandı, ucu içinde kadı. yahut okulda bilmediğim bir hasım oto parkta tekere soktu yada serserının teki. Giriş şekline baltım 2. ihtimalinde olasılıgı yuksek çunku giriş soldan sağa dogru 40-60 derece arasında aşagı yonlü hareket etmiş. eger 2. ıhtımalse bıdaha yakalarsam once yapanı bayıltıp sonra ormana çekerim arabayı. eger ılkıyse o tornavida eskişehir yolunda ne arıyordu hemde sol şeritte? kaldıki 120 km hızla gıdıyordum. hadi diyelim düştu nasıl bir pisikopat tornavidayı arabasından düşürür hemde sol şeride? kastiyse allaha havale ediyorum.....:ban: