yukarda bmw ve lada resimlerini görünce aklıma geldi, (duymuşsunuzdur ama genede anlatayım) :
rusya devlet başkanı almanyaya geziye gider. alman devlet başkanı misafirini en iyi şekilde ağırlar, ülkedeki sanayi tesislerini vs vs gezdirir. sıra mercedes fabrikasına gelir. orayı da gezerler. fabrikada araçlar üretim bandından indikten sonra hepsi bir hangara çekilmiştir ve hepsinin içinde birer kedi (bildiğimiz kedi, başka yere çekmeyin:D) vardır. rusya devlet başkanı sorar:
-burada ne yapılıyor?
alman devlet başkanı fabrika müdüründen açıklamasını ister, fabrika müdürü:
-burası en son yaptığımız izolasyon ve yalıtım testi bölümüdür. üretim bandından inen araç buraya gelir ve içine bir adet kedi bırakılır. 48 saat içinde kedi havasızlıktan ölürse yalıtım ve izolasyonda sorun yoktur, araç satışa sunulur. der.
neyse rusya devlet başkanı ülkesine döner.
bir süre sonra alman devlet başkanı rusyaya geziye gider.
rusya devlet başkanı da misafirini en güzel şekilde ağırlar, sanayi tesislerini vs vs gezdirir. en son lada fabrikasına gelirler. orayı da gezerler. üretim bandından inen araçların toplandığı hangara gelirler. alman devlet başkanı bakar,kendi fabrikalarındaki gibi arabaların içinde kedi arar bulamaz, sorar yine de:
-siz burada ne yapıyorsunuz?
lada fabrika müdürü cevaplar:
-yalıtım ve izolasyon testi yapıyoruz.
-peki ama nasıl?
- üretim bandından inen lada lar buraya gelir, hepsinin içine birer kedi koyarız,
48 saat içinde
kedi kaçamadıysa yalıtım ve izolasyon tamam demektir.............