...Dünden devam.Uzun zamandır ertelediğim ön iç okuma lambasının yanında sırça parmak ucu kadar yanık vardı(sigara içilmemiştir yazmıyordu ilan da araç satılırken)hem onu hemde baldızın düğününden kalma 4 aydan buyana yaklaşık arka sağ kapının yanında yine parmak ucu kadar göçük ve 2 karış kadarda çizik vardı onuda mini onarım kapsamında fethiye oto qıng'de yaptırmak için dün saat 09.15 de verdim randevuluydum.saat 15.30 civarlarında alırsınız dediler.Neyse 16.15 de teslim edeceklerini söylediler vardım aaa birde ne göreyim tavanda yanık duruyor,kapıdaki göçük duruyor çamurluk kısmındaki çiziği ise boyamışlar.E hani dedim bunlar neden olmadı,dedi ki müdür;hocam sen buraya boya yapma dedin tavanıda unutmuşuz hemen yaparız dedi.hay Allah sizin işlerinize dedim.e n'olcek benim birgünüm gitti 2 karış yer için mi beni 7 saat oyladınız dedim.Hemn 1 saatte hallederiz dedi müdürü hemen tekrar içeri aldılar.tekrar her yeri kaplandı fırına gireceği için.bu defa halloldu ama 1 saatte hallolacak işi 19.20 de anca çıkardılar.Bu arada vi-fi varmış tablet pc ile nette dolaştım.sonunda anket doluyormuş zorunluymuş doldurmak.Bende imzalayayımda siz doldurun bildiğiniz gibi dedim müdürle patrona.burumdan soluk alıyordum heba olmuş bir günüm.yemeğe davetliydim bir tanıdığıma.
Ankette onlar soruyor ben oradaki soruları ben cevaplıyorum.servisdeki karşılamaları nasıldır diye bende pekiyi dedim zira sık sık çay kahve ikramları vardı.
servisdeki işlemlerden memnunmusunuz bölümüne gelice kıyamet koptu ve cıngar çıktı.Dedim ki çok harika bayıldım 1 saatte yapılacak işlemler için 1 günü heder etmeye yetecek kadar marifetlisiniz dedim.Böyle profosyonellik çok az yerde görülür dedim.Allah'danki randevuluymuşum dedim.Bir sürü dil döktüler ve kendilerine 1 tl bile bu işlemlerden para kalmadığını sırf sig.ile anlaşmalaı olmalarından böyle hizmet yaptıklarını söyledi patronları.Ben kusura bakmayın bunu iyi diyemiyeceğim dedim ve o bölüme orta verdim.ama gerek iç döşeme ve gerekse diğer göçük düzeltme ve boyama harika olmuş diyebilirim sonradan foya çıkmazsa ortaya.velhasıl 2 şubatta dolacak kasko poliç.hakkımı mini onarım hizmetinden faydalandım.
Arkadaşlar bu arada geçen yıl 950 tl olan kaskom bu yılki hasarsızlık indirimiyle yine 22.300 tl den olmak şartıyle 700tl ye indi groupama sig.dan.
qaşqaı ve i35 izlenimlerime gelecek olursak.....
Araç otokıng de işlem görürken hem nissan qaşqaı bayisine hemde hyundaı plazaya uğradım zaman geçirmek için.Qaşqaı tekno plus paket en fulu oluyormuş tavan komple açılıyor geri görüş kamerası,navi falan var ama xenon ve adaptif far yok 73 bin tl dediler.Bu arada benim elegans octi fsi içinde 24 bin tl takar veririz dediler.
sonra hyundaı i35 baktım ama test araçları yokmuş masraf olmasın diye getirmezlermiş zihiyete bakarmısınız.Neyse benzinlisinin en üst versiyonu olan pakete baktım içerisi harika deri koltuklu üst paket,navi,gece görüş kameralı,ön/arka koltuk ısıtma,esc,esp,otohold,anahtarsız çalıştırma cam tavan,cc, akılama gelenler bunlar 63 bin tl dedi eleman.Ama en sonunda takas ne olur dedim hemen sanki ağız birliği yapmışlar gibi 24 bin tl dedi octiye.ama i35 için gözümde çok büyütmüştüm gerçekten görünüm olarak çok harika ammavelakin o kapıların kapanması varya tam bi rezalet.o araca o kapı hiç ama hiç yakışmıyor teneke kapı resmen.çaaat diye kapanıyor sınıfta kaldı bana göre.
velhasıl benim tatil böyle geçti.