škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Genel Sohbet / Hızlı Soru-Cevap

HasanK · 2410 · 1066311

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı baduruk

• etobur
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
vulf hoşgeldin diye bir konu açtı. moderatörlerden bir tanesi de pankart açsaydınız dedi. bir gerginlik oldu. olan bu.

Çevrimdışı Hacı Köksal

• Bosch + Karcher
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
ali abinin ayrılmasını istemesine üzüldüm, böylesi neşeli bir büyüğümüzün kalbini kırmaya değmezdi bi hoşgeldin dedi diye.

06lkn66

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: hacı köksal;328032
ali abinin ayrılmasını istemesine üzüldüm, böylesi neşeli bir büyüğümüzün kalbini kırmaya değmezdi bi hoşgeldin dedi diye.

:+1::+1::+1::+1::+1::+1::+1:

Çevrimdışı Hacı Köksal

• Bosch + Karcher
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı ahmedb

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
ben hiç bir şey anlayamadım

"Her ne ki elde yok ihtiyaçta vardır..
."

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı Hacı Köksal

• Bosch + Karcher
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Konular silindiği için ne olduğunu anlamak güç...

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Sanal alem, bu tip durumların olmaması mümkün değil, üzücü ama gerçek  :(

Çevrimdışı Hacı Köksal

• Bosch + Karcher
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Benim gibi bu durumdan rahatsız olan arkadaşlarım var. Sonuçta hepimizin az-çok emeği var bu forumda. Her zaman keyif alalım isterim forumdan, çok da sevdiğim arkadaşlar abiler edindim. Bu güzel ortam bozulsun hiç istemem. Yöneticilik yaptığım forumdaki mesaj sayım bile burdakinin 3 te 1 i kadar ki orda da aktifimdir.

Çevrimdışı KA®ANLIK

• ST Manager
  • Tam Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.techopel.com
Alıntı yapılan: Hacı Köksal;328295
Benim gibi bu durumdan rahatsız olan arkadaşlarım var. Sonuçta hepimizin az-çok emeği var bu forumda. Her zaman keyif alalım isterim forumdan, çok da sevdiğim arkadaşlar abiler edindim. Bu güzel ortam bozulsun hiç istemem. Yöneticilik yaptığım forumdaki mesaj sayım bile burdakinin 3 te 1 i kadar ki orda da aktifimdir.

Kimse istemez, tatsızlık, gerginlik olsun.

Şunu kesin suretle bilmenizi isteriz,
kimse keyfi bir uygulamaya maruz kalmaz, kalamaz.

Ama bu kadar ince elenip sık tutulurken bazı şeyler, elimizden geldiğince iyi niyetle davranmaya çalıştıkça, insanların hesap sorar vari tavırlar takınması burdan bakıldığında hiç hoş durmuyor inanın ki.

Forum yöneticilerinin aldığı kararı sorgulama gibi bir durum söz konusu olamaz, bu forum kurallarında açıkça belirtilmiş ve direkt uzaklaştırma sebebidir. Aynı zamanda yöneticiler aldıkları kararın sebeplerini açıklamak zorunda da değildir. Ama biz bu tarz davranışları da alttan almaya çalıştıkça insanlar aynı tavırları takınmaya devam etseler de bu konularda hiçbir yaptırım uygulamadık.

Biz sadist değiliz, ortada hiçbirşey yokken kafamızdan element uyduracak kadar (:

Bazı insanların, kendilerince sıkıntıları olmuş olabilir, çok normal. Bu tarz çok üyelikli platformlarda gayet doğal şeyler. Ben şahsen hiç yadırgamıyorum. Çünkü daha önce de defalarca karşılaştık. Herkesi memnun etme gibi bir becerisi kimsenin olamaz. Belli bir süre sonra illa ki birşeyler ortaya çıkacaktır.

Mevcut yapıdan veya durumdan sıkıntısı olan arkadaşlar, üyeliklerinin iptalini istediler, bizler de bu isteklerini yerine getirdik.
Gönül ister ki olmasın, ama yapacak birşey yok. Bunlar olağan şeyler, garip veya farklı bir durum gibi görmenize gerek yok.

Çevrimdışı SekoLive

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
ali baba'yı yüz yüze tanımam sadece forumdan okuduklarımla bilirim foruma bence güzellik katan üyelerden bitanesiydi. yazdıklarını okumakdan zevk alıyordum. forumdan ayrılmasına ciddi üzüldüm. yaşanan nedir ne değildir bilmiyorum kendi istemiş v.s. ama keşke silinmeyi istemeseymiş ve silinmeseymiş.

Çevrimdışı ahmedb

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
..........

."

Çevrimdışı barbaros61

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
benim düşüncemde konuların en azından hemen silinmemesi , diğer üyelirinde ortaki sucu görmesi ve akıllarında bir soru işareti kalmaması yönünde .şimdi örnek vereyim köksal a ben aynı şekillde hoşgeldin konusu açsam banlanacakmıyım ?

Çevrimdışı ahmedb

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
arada başka şeyler de oluyor herhalde öm ile filan...
bana hoş gelmeyen bazı kuralların bazılarına uygulanıp bazılarına uygulanmaması
yoksa her yerin kendince kuralı vardır tamam deyip geçeriz...
ama öteki türlü olmuyor

."

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Sanal ortamda herkesi ve herşeyi bazen tam anlamak mümkün olmuyor, iyi niyetle yazılan şey kötü anlaşılabiliyor, zor işler, umarım tekrarı olmaz.