Benim gibi bu durumdan rahatsız olan arkadaşlarım var. Sonuçta hepimizin az-çok emeği var bu forumda. Her zaman keyif alalım isterim forumdan, çok da sevdiğim arkadaşlar abiler edindim. Bu güzel ortam bozulsun hiç istemem. Yöneticilik yaptığım forumdaki mesaj sayım bile burdakinin 3 te 1 i kadar ki orda da aktifimdir.
Kimse istemez, tatsızlık, gerginlik olsun.
Şunu kesin suretle bilmenizi isteriz,
kimse keyfi bir uygulamaya maruz kalmaz, kalamaz.
Ama bu kadar ince elenip sık tutulurken bazı şeyler, elimizden geldiğince iyi niyetle davranmaya çalıştıkça, insanların hesap sorar vari tavırlar takınması burdan bakıldığında hiç hoş durmuyor inanın ki.
Forum yöneticilerinin aldığı kararı sorgulama gibi bir durum söz konusu olamaz, bu forum kurallarında açıkça belirtilmiş ve direkt uzaklaştırma sebebidir. Aynı zamanda yöneticiler aldıkları kararın sebeplerini açıklamak zorunda da değildir. Ama biz bu tarz davranışları da alttan almaya çalıştıkça insanlar aynı tavırları takınmaya devam etseler de bu konularda hiçbir yaptırım uygulamadık.
Biz sadist değiliz, ortada hiçbirşey yokken kafamızdan element uyduracak kadar (:
Bazı insanların, kendilerince sıkıntıları olmuş olabilir, çok normal. Bu tarz çok üyelikli platformlarda gayet doğal şeyler. Ben şahsen hiç yadırgamıyorum. Çünkü daha önce de defalarca karşılaştık. Herkesi memnun etme gibi bir becerisi kimsenin olamaz. Belli bir süre sonra illa ki birşeyler ortaya çıkacaktır.
Mevcut yapıdan veya durumdan sıkıntısı olan arkadaşlar, üyeliklerinin iptalini istediler, bizler de bu isteklerini yerine getirdik.
Gönül ister ki olmasın, ama yapacak birşey yok. Bunlar olağan şeyler, garip veya farklı bir durum gibi görmenize gerek yok.