Şöyle bir sorun olabilir, bizim Chevy'de geçen seneden bu yana "cd error" veriyordu. Orijinal cd'lerde sorun yok fakat benim yaptıklarım çalmıyordu, geçici olarak cd'yi taktıktan sonra ileri tuşuna basıp bırakıyordum defalarca, kafasına eserse çalıyordu.. Piyasada ne kadar CD varsa denedim, hatta "music CD" olanları da denedim fakat cd kalitesiyle alakası yokmuş.
Bunun üzerine bilgisayardaki parçaları winamp ile convert ettim ve convet edilen dosyaları nero'ya koydum. En dandik cd bile çalışıyor şimdi :ok:
Eğer arkadan aux girişi varsa torpido gözüne kablo çektir, ucuza da mp3 player alırsın sürekli orada durur. Biraz kurcala, çalma moduda (radyo, CD, aux), eğer aux diye seçenek varsa bağlantı soketi olması lazım.
Not: Chevy'nin radyosu aux destekli fakat radyonun menüsünden aux seçeneğini iptal edebiliyorsun, yani aux seçeneği menüde kapalı ise çalma modunu seçerken radyo ve cd olarak gözüküyor. Menüden aux seçeneğini aktif hale getirince radyo, cd ve aux olarak modlar çıkıyor (teybin arkasından aux kablosu olmasa bile)
Sanırım biraz karmaşık anlattım, umarım yardımcı olur :ok: