hocam ne oldu proplem çözüldümü..
ben fotoğraf makinelerine bakıyordum..
hepsiburada.com amma da indirimli satıyor..
piyasadan %30-40-50 kesin daha ucuz..
dünden bu yana 5 defa aradım hep şöyle diyorlar"söylediklerinizi ve memnuniyetsizliğinizi ve durumun aciliyetini yetkili departmana ileteceğiz"diyorlar.Hatta ben bugün akşam üzeri son aradığım kişinin yüzüne bu tekrarı aynen söyledim böyle diyaecektiniz değil mi dedim evet dedi eleman.ya dedim ben o kadar erdim ki:kiki: sayenizde
kalbinizden geçenleri dahi okuma melekem gelişti dedim.yine utanmadan aynı şeyleri tekrarladı.yani gelişme yok.
yurtiçi kargoyu aradım telesekreter çıktı beni hemen tanıdı ve tc kimlik nomu tuşlamamı istedi benim soyadımı kodladı ve kargonun gönderi aşamasında olduğunu söyledi.
öğleyin aradığımda bayan çıktı ve aynı şeyleri tekrarlamaya başlayınca dedim ki siz ne kadar adi,şerefsiz,müşteriye karşı saygısız vede ahlaksızsınız bu terbiyesizliği kimden öğrendiniz dedim vede telefonu yüzlerine kapattım.Telefon gelmeden ben manisa psikiyatr polikılınığine yatırırlarsa hanım alır artık kargoyu.Bunlar gerçekten çok terbiyesizler.bu arada şiakayetvar.com a yazıyorum anında cevaplandırıyorlar hemen sorunun çözümleneceğini söylüyorlar.
Bunlar iyice paraya doymuşlar müşteriye saygı kalmamış arkadaşlar.