škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Genel Sohbet / Hızlı Soru-Cevap

HasanK · 2410 · 1064944

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Alıntı yapılan: fenomen;406324
Şimdi bir arkadaşdan kgs kart aldım içinde varmış herhalde olur,arkadaş oluyor dedi.

Olur, KGS araca özel değil, aynı sınıf her araçla kullanırsın

Çevrimdışı CC03

• detaiLove
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Detay konusunda yapılacak bir şey kalmadığı için şu aralar trimleri boyamaya sardım :D

Corsa'nın silecek kollarını ve iç kapı kollarını boyamak var aklımda, bunlardan sonra da dün gece uyku tutmayınca cam film olayına da kafayı taktım :D Anladığım kadarıyla film işi için bir hayli sabırlı ve titiz olmak gerekiyor, yani çok büyük profesyonellik gerektiren bir iş değil sanırım. Eğer kaliteli ve uygun fiyatlı film bulursam alıp yapmayı düşünüyorum. Başarısız olursam da tecrübe olmuş olur ;)

O değil de, benim gidişat hiç iyi değil :vur::sck:

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Octiye park sensörü alacağım sizce tampon bandına mı yapayım yoksa bantın alt kısmına mı?

Çevrimdışı ugurcnplt

• eskici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: kadir_;408140
Octiye park sensörü alacağım sizce tampon bandına mı yapayım yoksa bantın alt kısmına mı?
Ben orjinali tamponda diye tampona taktım,sen de gri renkli olandan alıp(siyah alıp kendin boyama) tampona takabilirsin.
elegance=ugurcnplt

Çevrimdışı Gearbox

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Plastiğin rengini almayan bir zift temizleyici biliyor musunuz?

Çevrimdışı ladacı8086

• Detay Manyağı
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Gearbox;408297
Plastiğin rengini almayan bir zift temizleyici biliyor musunuz?

Decabit denedin mi Mehmet? Forumda plastik kısma zarar verip vermemesi ile ilgili bir bilgi yok fakat sorun yaşayan/belirten de yok :ok: Daha kullanmak nasip olmadı bana da :D Meg tar and bug remover isimli ürünü kullanıyorum. Plastik kısımlara zarar vermedi ne ladada ne de civicte.

Çevrimdışı Gearbox

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ladacı8086;408302
Decabit denedin mi Mehmet? Forumda plastik kısma zarar verip vermemesi ile ilgili bir bilgi yok fakat sorun yaşayan/belirten de yok :ok: Daha kullanmak nasip olmadı bana da :D Meg tar and bug remover isimli ürünü kullanıyorum. Plastik kısımlara zarar vermedi ne ladada ne de civicte.

Decabit denemedim. Elimde AG Tar Remover var onu deneyeceğim gözükmeyen bir yerde.. Davlumbaz içleri ile plastik kısımları temizleyeceğim ondan soruyorum , geri dönüşü olmayan bir yola girmeyelim.

Çevrimdışı ladacı8086

• Detay Manyağı
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Gearbox;408305
Decabit denemedim. Elimde AG Tar Remover var onu deneyeceğim gözükmeyen bir yerde.. Davlumbaz içleri ile plastik kısımları temizleyeceğim ondan soruyorum , geri dönüşü olmayan bir yola girmeyelim.

AG Tar Remover'ın da iz, leke vs bırakmaması lazım. Sen yine de tedbiri elde bırakma dene ama Decabit ve Meg Tar and Bug Remover sorun çıkarmıyorsa o da çıkarmaz. Agresif bir ürün değiller sonuçta EST vb gibi :hmm:

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Arkadaslar cuma gunu izmir'e giderken AYDIN'da teknosaya ugradim ve 119tl ye navking aldim ama adresi yaziyoruz ara diyor tusluyoruz konum bulunamadi diyordu sonra yolu gõstermeye basladi daha sonra kayboldu.velhasil kullanmasini bilemedik mi anlamadim.3saat 25 dk geldigim izmire 7 saatte varabildim ve ugramadigim semt kalmadi desem olur.ben mesela alsancak tren gar yazdim illa sok ve no istiyor şasirdim yani nasil yapsam bilmemkine.
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Mert;408189
Tampon bandına yap müdür.

Alıntı yapılan: ugurcnplt;408250
Ben orjinali tamponda diye tampona taktım,sen de gri renkli olandan alıp(siyah alıp kendin boyama) tampona takabilirsin.

Tampon bandına tam oturmayabilir diye düşünüyorum ?

E-bay sağolsun TR de 55 tl olan şeyi 25 liraya satıyor alıp takayım hemen :D

http://www.ebay.com/itm/New-4-Parking-Sensors-Car-LED-Display-Reverse-Backup-Radar-Kit-/150714367278?pt=US_Relays_Sensors&hash=item231746bd2e

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Alıntı yapılan: fenomen;408364
Arkadaslar cuma gunu izmir'e giderken AYDIN'da teknosaya ugradim ve 119tl ye navking aldim ama adresi yaziyoruz ara diyor tusluyoruz konum bulunamadi diyordu sonra yolu gõstermeye basladi daha sonra kayboldu.velhasil kullanmasini bilemedik mi anlamadim.3saat 25 dk geldigim izmire 7 saatte varabildim ve ugramadigim semt kalmadi desem olur.ben mesela alsancak tren gar yazdim illa sok ve no istiyor şasirdim yani nasil yapsam bilmemkine.

Tren garının bulunduğu cadde adını yazsaydın, genelde gideceğim yere önce netten bakıyorum, cadde sokak adı alıyorum

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: lrfan;408412
Tren garının bulunduğu cadde adını yazsaydın, genelde gideceğim yere önce netten bakıyorum, cadde sokak adı alıyorum
hocam bugün epey karıştırdım bulunduğum yerden dalaman'a rota hesap yaptım ve simulasyon bile yaptırdım sesle tarif falan gayet güzel.ama dün çok rezil oldum izmir'de.
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ