0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar telefonumun pın ve puk kodu/numarasını unuttum aldığım kart da kayıp ne yapabilirim iletişim koptu dünya ile nasıl halledebilirim.Birde anhtarı kaybettim octinin diğeriyle idare ediyorum yedeğini nerde kodlattırabilirim?
Uploaded with ImageShack.us Kırmızı arabanın markası ne?(Nurhanın arabası)
Uzaktan gördüğüm kadarıyla Suzuki - Maruti 800 cc motora sahip, ekonomi arabası..
Geçmiş olsun. Bence bir operatörünüze sorun. Artık çoğu anahtarcı yapabiliyor.
telefon işi halloldu kontak anahtarını halledemedik kayboldu resmen:blm::hmm::uhu:
Kontak anahtarını kaybettiğinden emin misin? Çalınma durumu olabilir diye soruyorum. Yedek anahtarı yaparken immobilizer da işlenecek. Oto alarm işi yapan yerler hallediyor genelde. Çalınma kuşkusu varsa komple kapı kilitleri ve kontağı değiştirin derim. Transitte kaybetmiştik, kasko yetkili servise yönlendirdi. Komple tüm aksam değişti. Beyine yeni şifre yapıldı. Fiyatı hatırlamıyorum ama 1500 tl gibi kalmış aklımda..
Muhammet Hocam aşağıda linkte anahtar çalınması/kaybolması durumunda yeni anahtar yapımı ve kaybolmasıyla ilgili bilgi alabileceğiniz bir site. Daha önce forumda bahsi geçmişti. Kim olduğunu hatırlayamadım forumdan bir arkadaşımızın tanıdığıydı..http://www.otomobilanahtari.com/skoda
Benimde anahtarlarım arızalanmış ikiside bitik durumda bu gün 2 tane çıkma aldım 100 tl verdim ama kodlıyacak adam bulamadım serviste büyük ihtimalle kodlamayacak yine maslak sanayide dönüp durucaz..
kadir çıkma nasıl oluyor,resim varmı bende arıyorum
Hocam aynı frekans ve serideki vag grubu anahtarı kodlatıyorsunuz halloluyor.