0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bahsettiğim VisionC konsept çizimleri şu şekilde:
muhteşem bi makinaya benziyor çıkarsa süper olur.:kat:
Batarya sorunu ilk serilerinde vardı. Artık yok, 8 aydır kullanıyorum hiçbir sorununu görmedim. And. 4.3 guncellemesinden sonra daha da stabil hale geldi. Diğer cihaz hk. Bilgim yok..
:utan:g2
Daha bugün elimde bi s4 vardı asla hor kullanılmamış bir kız telefonuydu telefon arada kapanıp açılıyodu dün tamamen kapanmış açılmamış sürekli samsung yasısına dönüyomuş dün servise gitmiş bugünde hattı okuyo ancak arama yapamıyodu onla uğraştık gün boyu. Samsung geçtiğimiz senelerde s3 alan bir arkadaşımın telefonunu kutudan çıkarıp ilk açtığında hata verip kapanmasından sonra bitmiştir gözümde
Bizim komşu kia sportage almış 2012 model.Üzerinde necvox navigasyon var.Navigasyonu açtığımıza ingilizce olarak yazılım bulunamadı diyor.Bu işlerden anlayan var mı?Bunu biz internetten bulup yükleyebilir miyiz?
Şu kasa bi E serisinde nası bi motor olabilir? Gece gece makascı bi tanesi denk geldi okul çıkışı rampada. Şakası yok iyi gidiyordu. Yine de höööst demiş bulundum 5'ten 10'a kadar ders yaptıydım, uyku bastırıyordu ki açılmış oldum