0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar. Önemüzdeki ay başı aracı 15 bin bakımına sokacağız inşallah. Oğuşlar, Kayadibi bir de Yüce var seçeneklerimizde. Aracı oğuşlardan aldım ama hizmet ve kalite olarak hangisini önerirsiniz? Teşekkürler.
arkadaşlar twet ve you tube mola vermişler dinlenmemiz için :Dsırada facebook varmış.:(biraz sanal ortamdan reel ortamlarda insanlarla muhatap olacağız kısmetse.skoda forumumuz kapanacak olursa şimdiden hakkınızı helal ediniz benden yana helal olsun:xx:
Oğuşlar en iyisidir servis müdürü mustafa bey her konuda yardımcı oluyor 101 lik fabia aldık arkadaşa sağ tarafta far anahtarının altında on-of tuşu var ne işe yaradığını bir türlü çözemedik.Birde harerek göstergesi 90 da sabit durmuyor sürekli düşüp 90 a çıkıyor bu sıkıntı hararek müşirinden mi yoksa termostatdan mı olur?
Geçen bunalıma gireyim dedim, onu da kapatmışlardı Hocam.
Google chrome kullanıyorsanız zenmate dıye vır program var chrome ile birlikte çalısıyor on/off anahtarı var istediğinizde twitter youtube acıp kapatabılıyorsunuz(erişimiz kesebiliyorsunuz)
...101 lik fabia aldık arkadaşa sağ tarafta far anahtarının altında on-of tuşu var ne işe yaradığını bir türlü çözemedik.Birde harerek göstergesi 90 da sabit durmuyor sürekli düşüp 90 a çıkıyor bu sıkıntı hararek müşirinden mi yoksa termostatdan mı olur?
Durduğu yerde 90°C' ye geliyor da, hareket edince düşüyorsa kesinlikle termostat; Durduğu yerde çıkıp iniyorsa fan müşiri de, termostat da, gösterge de kontrol edilmeli.
bunalıma da giremiyorsunuz öyle mi:D:Duğurcuğum alemsin ya,sende olmasan ben kimle şakalaşırım:ok::confused: nasıl yani anlamadım.