0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dün akşam beledeyenin meşhur yol sulamaları! yüzünden kaza yaptım.2 şeritli duble yolda eğimli viraj kısmında çimenleri suluyoruz diye arkadaşlar yoluda sulamış benimde biraz hızım vardı su arabayı birden kaptı baktım duvara doğru gidiyorum kontra ver fren yap derken önce sağ tarafa savruldum daha sonra toparladım frene asıldım ama kurtaramadım karşı şeride geçip su kanalına düştüm anca durabildim.Allah korudu resmen yoksa duvarda fotokopim çıkabailirdi..Çok şükür bende de arabada da sıkıntı yok en son su kanalına düşerken altı vurmuştu o da şasiye denk gelmiş şimdilik ucuz atlattım ama bu belediyeden şikayetçi olacağım bu yol sulama işine bir an önce çözüm bulmaları lazım..
@DDŞ(Telefondan alıntı zor oluyo ya:D)Sana eldiven vermemişlerse gidip gene de elini o kalıba sokarmısın?Yasal limit 50km/s ise temkinli git, 35-40km/s ile git.Memleketin durumu ortada, temkini elden bırakmamak lazım.:wnk:
...kaldırım ya da yol kenarı temizleme araçları... ...bunu işe gidiş ve işten geliş saatlerinde ana arterlerde yapıyorlar...
Abi tapatalk kullan gayet rahat valla sekil 1-a
Abi ekmek parasi adam gunde bir dunya ayni isi yapicak is bekleniyo adamdan.Gunde bir dunya araba kullaniyorsun biyerlere yetisiyorsun illaki hepimiz hiz yapiyoruz
Bu kaçıncı kazanız sizin ? bayağı bir dikkatsiz ve hızlı kullanıyorsunuz herhalde ? geçenlerde de bir kaza yapmıştınız yanlış hatırlamıyorsam ? Aman dikkatli olun
Gürcistan'dan araba getirme hakkında bilgisi olanlar var mı acaba?6 ayda bir giriş çıkış var sanırım onun dışanda başka bir prosedür pasaport falan gerekiyor mu?Bi m3'de ben getireyim diyorum:D
6 ayda bir giriş çıkış olayı yok. 6 ay Türkiye de 6 ay Gürcistan da durması gerekiyor aracın. Ancak Gürcistan da tanıdığınız biri varsa hibe yoluyla aracı size verirse o zaman giriş çıkış yapılmasına gerek kalmıyor.
Dgn-069
Peugeot 508 hakkında yorumlarınızı alabilir miyim Skoda Superb'den sonra nasıl olur