Samsundayım, yeni araç için şimdiden kafa yormaya başladım. Son kasa ceed manuel üzerinde duruyorum. Astra da seçenek ama bütçe açısından 1.3 cdti ancak alınabilir görünüyor, o da 1.6 crdi'den sonra üzebillr diye ceed ağır basıyor gibi. ailecek fikrimiz olsun diye dün kia bayisine uğradık. Sıfır pek düşünmüyorum ama denemek lazım yine de
bi yandan da yeni çıkarttıkları comfort (baz) donanım sıfır olarak iyi fiyata alınabilir duruyor. 59 liste fiyatı, 55'e falan alınabilme ihtimali var. Concept'e göre yağmur far sensörleri, katlanır ayna, elektrikli bel destekleri eksik görünüyor, kabullenilebilir diye düşünmüştüm ama dün gördüm ki araç baz modelliğin hakkını veriyor, krom cam çıtaları yok ve bu aracı baya basitleştirmiş, direk eledim. 2. El concept crdi bakacağım artık, ama kış aylarında. Aralık gibi güzel kampanya olursa sıfır concept de kovalayabilirim. Leon da düşündüm ama vazgeçtim gibi. Perşembe bayinin test aracı geliyor ceed'i deneyeceğim bakalım.
@ugurdemirel
yakışıklı olduğu kesin, ama piyasasını bilmiyorum. Siz kaç modelini kaöa verdiniz?